Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

17

TEM'14
Sefamerve Aksesuarları Şıklığınıza Şıklık Katıyor

 

 

 

 

 

Sefamerve Tesettür Yazlık Bone. Lycralı kumaştan imal edilmiştir, esnektir. Başınızı ağrıtmaz, boyun hareketlerinizi engellemez kayma yapmaz, terletmez. Pamuk ve Elasten Kumastan imal edilmistir.Tesettür bone sayesinde şalınız açıldığında boynunuz kulaklarınız gözükmez. Şalınızı iğnelemeden, bağlamadan, rahatlıkla arkaya atarak veya bol bir şekilde bağlayarak kullanabilirsiniz. Çekim esnasında topuz toka kullanılmıştır. Topuz tokayı ayrıca sipariş vermeniz gerekmektedir.

ÖNEMLİ: Kişisel kullanım ürünüdür. Paketi açıldıktan sonra iade yada değişim hakkı bulunmamaktadır.

 Saks mavisi, siyah, açık mavi ve petrol renkleri için sefamerve.com sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.







 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tesettür bonelerle hanımların boyun ve kulak çevresi görünme sorununa çare getiren sefamerve bununla da kalmıyor aynı zamanda kolluk ve boyunluk üretimide yapıyor. Şıklığının yanında kolay kullanımıyla da dikkat çeken ürünler oldukça ilgi göreceğe benziyor.

Kolluk ve boyunluk modelleri için sayfamızı ziyaret edebilir, yurtiçinde kapıda ödeme seçeneklerinden faydalanabilir aynı zamanda Ramazanın bereketiyle doyasıya alışveriş yapabilirsiniz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 

 

 

 

 

 

 

 

İşte hanımların vazgeçilmez aksesuarlarından bir diğer çantalar. Sefamerve markası yalnız tesettür giyimle yetinmiyor, aynı zamanda tesettürünüzü şık parçalarla tamamlamayı hedefliyor. Birbirinden şık çantalar bu hedefin bir diğer örneği. Dilerseniz özel günlerde, dilersenizde günlük  hayatta kolaylıkla kullanabileceğiniz modellerle şıklığınıza şıklık katın.