Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

12

AĞU'15

 

 Yeni sezon etek pantolon modelleri mevsim değişikliği yaşadığımız şu günlerdeoldukça yoğun ilgi görmektedir. Tesettür giyime uygun bir çizgiye sahip olan    pantolon etek modelleri; hem etek hem de pantolonu aynı anda giymeyi seven tesettürlü hanımların en gözde parçalarından olmayı bu yaz da sürdürmekte. etek pantolonlar genci yaşlısı, tesettürlü olmayan hanımların da severek giydiği etek gibi açılma riski olmayan, pantolon gibi sıkmayan/daraltmayan konforlu ve rahat giyim ürünleridir. 
 
   

03

AĞU'15

 

Türkiye’nin en büyük tesettür alışveriş sitelerinden biri olan Sefamerve.com‘da yeni sezonda satışa sunduğu ferace modellerinde farklılıklar ve çok özel fiyat avantajı yakalamış durumda. Birbirinden farklı modele ve renge sahip feraceler siyah dışında farklı renklerde yazlık olarak üretilmiştir. İşte sizin için seçtiğimiz modellerden birkaçı..
 
 

01

TEM'15

 

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte penye tuniklerde de artşlar meydana geldi. Hem rahatlığı hemde şıklığı dolayısıyla özellikle genç kızların tercih ettiği tunik modelleri birbirinden güzel renk ve desenleriyle Sefamervede görücüye çıktı. 

22

HAZ'15

 

Sefamerve olarak siz değerli kardeşlerimiz için en trend kombinleri hazırlamaya devam ediyoruz.. Ürünleri aşağıdaki resimlerden inceleyebilir ve tek tıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

19

HAZ'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız kombin toplamda 3 parçadan oluşuyor. Tercihini hırkadan yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri web sitemizde rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik fiyatları da gayet uygun. Bu günün kombinimizi buyrun birlkte inceleyelim.

 
 

08

HAZ'15

 

Sefamerve de aktif olarak satışa sunulan kap modelleri yine göz dolduruyor.. Birbirinden iddialı ara boy kap modelerin satışa sunulduğu www.sefamerve.com sayfamızı mutlaka ziyaret etmeli, fırsatları gözden geçirmelisiniz. Üstelik indirimli ürünleri dilerseniz kapıda ödeme seçeneği ile dilersenizde kredi kartı ile sipariş verebilirsiniz. Yurtiçi siparişlerimizde de 100 TL ve üzeri siparişler için KARGO BEDAVA!!!
 
 

06

HAZ'15

 

Her geçen gün modellerini güncelleyen Sefamerve birbirinden şık ürünleri sezonluk indirimlerle sizlere sunmaya devam ediyor. Yapmanız gereken tek şey web sitemizi ziyaret ederek ürünleri tüm detaylarıyla incelemek. Dilerseniz siparişlerinizi kapıda ödeme seçeneği ile de verebilirsiniz. 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo da ücretsiz.


 

 

03

HAZ'15

 

Sefamerve, birbirinden şık takım modelleri ile müşterilerinin zevkine hitap etmeye devam ediyor. Tek tıkla tüm modelleri inceleyebilir, renk seçeneklerini görebilir, yurtiçinde kapıda ödeme seçeneği ile siparişlerinizi verebilirsiniz. Üstelik yurtiçi siparişlerinde 100 TL ve üzerinde kargo bizde.. İşte Sefamerve ekibi olarak sizler için derlediğimiz birbirinden şık takım modelleri..

 

 

02

HAZ'15

 

Yazın giyeceğiniz beyazlarla muhteşem bir uyum sağlayacak olan mercan rengi, bu sezonun favori renklerinden biri!
 
Mecan rengini sevenlerdenseniz, bu sezon yaşanacak mercan bombardımanını çok seveceksiniz demektir. Gardırobunuzdaki kış renklerinin koyuluğundan artık sıkıldıysanız, pembenin bu tonunun içinizi açacağından eminiz. sefamerve.com ‘da bu trendi bir tıkla ayağınıza kadar getiriyor. sefamerve.com ‘dan satın alacağınız onlarca mercan parçalar ile gardırobunuza detoks yapmanın tam zamanı!

 
 
 

01

HAZ'15

 

 

Her geçen gen en yeni modelleri sizlerle buluşturan Sefamerve, spor kıyafet modellerinde de birbirinden şık alternatifleri bir tık ötenize getiriyor. Yapmanız gereken tek şey web sitemiz üzerinden beğendiğiniz modeli sipariş vermeniz. Ürün beklentilerinizi karşılamadığı taktirde değişim ve iade hakkı tanıyan firmamız aynız amanda kapıda ödeme kolaylığıda sağlıyor. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo bizde.. İşte sizin için seçtiğimiz en rahat modeller.


 

 

26

MAY'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için seçtiğimiz en yeni all day modelleri yazımızda inceleyebilirsiniz. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen web sitemizi ziyaret edebilir, dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle siparişlerinizi verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ. Sizin için derlediğimiz en yeni yelek modellerini buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

22

MAY'15

 

Birbirinden güzel tesettür modellerini sizlerle paylaşan sefamerve ayakkabı modellerinde de rakipleirni geride bırakıyor. Dilerseniz gündelik kıyafetlerinizde dilersenizde özel günlerinizde kullanabileceğiniz birbirinden şık modelleri bir tık uzağınızda bulabilirsiniz. İşte sizin için derlediğimiz en yeni ayakkabı modelleri..

 

 

 

20

MAY'15
 
 
 
Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız kombin toplamda 5 parçadan oluşuyor. Tercihini yelekten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri web sitemizde rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik fiyatları da gayet uygun. Bu haftaki kombinimizi buyrun birlkte inceleyelim.


 
 

18

MAY'15

 

Sefamerve birbirinden şık modelleriyle her geçen gün stoklarını güncellemeye devam ediyor. Bugünkü konumuz yeni güncellenene etek modelleri. Dilerseniz renkli dilerseniz tek renk dilerseniz de desenli modellerimizi gündelik yaşamda veya şık ortamlarda tercih edebilir hem rahatlığın hem şıklığın tadını çıkarabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz modeller.

 

 

16

MAY'15

 

 
Sefamerve de aktif olarak satışa sunulan kap modelleri yine göz dolduruyor.. Birbirinden iddialı ara boy kap modelerin satışa sunulduğu www.sefamerve.com sayfamızı mutlaka ziyaret etmeli, fırsatları gözden geçirmelisiniz. Üstelik indirimli ürünleri dilerseniz kapıda ödeme seçeneği ile dilersenizde kredi kartı ile sipariş verebilirsiniz. Yurtiçi siparişlerimizde de 100 TL ve üzeri siparişler için KARGO BEDAVA!!!
 
 
 
 

12

MAY'15

 

Sefamerve, birbirinden şık takım modelleri ile müşterilerinin zevkine hitap etmeye devam ediyor. Tek tıkla tüm modelleri inceleyebilir, renk seçeneklerini görebilir, yurtiçinde kapıda ödeme seçeneği ile siparişlerinizi verebilirsiniz. Üstelik yurtiçi siparişlerinde 100 TL ve üzerinde kargo bizde.. İşte Sefamerve ekibi olarak sizler için derlediğimiz birbirinden şık en güncel modeller..

 

prus

08

MAY'15

 

 
Mavi ve ikincil renk morun karışımından oluşuan Saks Mavisi için; Derinlik, sezgi, hassasiyet ve en önemlisi neden burada olduğunu bilmek bu rengin konusudur. Mistik bir renk olan saks mavi zihinsel gücü, içten gelen otorite ve efektif olmayı da temsil eder.



 
 

06

MAY'15

 

Sefamerve, yurtiçi ve yurtdışında kullanıcılarına avantaşlar sunmaya devam ederken günden güne büyümeye ve her gün modellerini güncellemeye devam ediyor. Özellikle yurtdışındaki kullanıcılarımız için online olarak tesettür kıyafet siparişi vermek büyük kolaylık. Günden güne büyüyen bu markanın önceliği her zaman müşteri memenuniyeti olduğu gibi kalitesindende ödün vermiyor. 

 

 

04

MAY'15

 

 

Başta Fransa olmak üzere dünyanın dört bir yanında yaşayan müslüman hanımların ortak şikayeti kıyafet. Ne yazıkki yurtdışında yaşayanlar için şartlar Türkiyede olduğu kadar iyi değil. Tesettür kıyafet konusunda sıkıntı çeken hanımların son yıllara kadar buldukları çözümler alışverişlerini Türkiye'de yapmaktan öteye geçemiyordu. Sefamerve firması kurulana ve yurtdışında pek çok ülkeye hizmet vermeye başlayana dek..

 

 

02

MAY'15

 

Özel günlerinizde kıyafet aramaktan, mağaza mağaza gezip her kıyafeti deneyip yine de aradığınızı bulamamaktan sıkıldınız mı? Birbirinden şık kıyafetleriyle hayatınıza kolaylık getiren Sefamerve abiyeleriyle de göz doldurmaya devam ediyor. Online alışverişlerinizde dilerseniz kredi kartı ile sipariş verebilirken dilersen de kapıda ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyorsunuz. İşte sizin için seçtiimiz abiyeler..