Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

02

KAS'22
10 Tesettür Kış Kombini

10 Tesettür Kış Kombini

10_Tesettur_Kis_Kombini_01


Kış geldi ve kalın giysileri çıkarmanın ve yenilerini almanın zamanı geldi. Şık görünmek için doğru giysiyi seçmek, giderek daha önemli hal almaktadır. Kış mevsiminde hep aynı ikilemi yaşamaktayız. Rahat ve sıcak tutan giysilerle aynı zamanda şık görünmek isteriz. Özellikle tesettürlü kadınlar için başörtüsünün kombinimizle uyumu çok önemlidir. Başörtüsü, daha göz alıcı kombinler yakalamak için çeşitli kıyafetlerle çeşitli şekillerde kombinlenebilir. Bir gömlek, ceket, kazak, uzun/maksi gömlek veya kaban ile başörtüsü kombinlemenin sayısız yolu vardır.

Günlük kombinlerinide uzun kollu bir gömlek ve bir süveteri çiçek baskılı herhangi bir başörtüsü ile kullanabilirsiniz. Çok çeşitli tarz ve kumaşlarda baskılı başörtüleri online mağazamızda bulabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, hava koşullarına ve cilt tonunuza en uygun kumaşı bulmak seçmek olacaktır. Genellikle koyu renkler kış aylarında şiddetle tavsiye edilir.

Zebra, çiçek, puantiyeli ve benzeri baskılı kumaşlar, tesettür giyim tasarımlarında yerlerini almaktadır. Bu yüzden sadece başörtüsü için moda trendlerini takip etmekle kalmayın, popüler olan yeni tesettür giyim tasarımlarını da incelemenizi önermekteyiz. Özellikle kıyafetleriniz ve onları nasıl kombinlediğiniz başörtünüz kadar önemlidir. Kış aylarında tesettürlü kadınlara uygun trend kış kıyafetleri ön plana çıkıyor. Bu yazımızda sizler için kış aylarında tesettür giyim tarzınıza uygun çeşitli tesettür kıyafet kombinlerini bir araya getirdik. Hadi başlayalım.

Uzun Hırkalar

Küçük bir kış stili önerisi; günlük rutininizde uzun bir hırka giymek her zaman ideal olacaktır. Uzun hırkalar son günlerde hemen hemen her kumaşta ve renkte mevcuttur. Siyah, gri veya bej gibi her şeyle uyum sağlayacak düz renk hırkalara kesinlikle yatırım yapmalısınız.

Bomber Ceketler

Bomber ceket trendi bu yılın en şık kış trendi oldu, en şık ünlülerin bomber ceketlerle güzel moda görünümleri sunduğunu gördük. Bomber ceketi başörtüsü ile kombinlediğinizde harika bir görüntü elde edersiniz. Modaya uygun görünmenizin yanında soğuk havalarda sizi sıcacık tutarak memnuniyetinizi arttırmaktadır.

Denim Ceketler

Bazen ne giyeceğinizi bilmediğinizde kot ceketler her zaman iyi bir seçenektir. Kot ceketler tesettürlü kadınlar ve genç kızlarda en çok talep gören ürünler arasındadır. Spor giyimde size şıklık sağlayan ürünlerimiz arasında başlardaki yerini korumaktadır. Soğuk havalarda kot ceketinizin altına balıkçı yaka kazak veya sweatshirt giyebilirsiniz.

Örgü Süveterler

Soğuktan çok etkilenen ve kat kat giyinmeyi tercih eden tesettürlü kadınlar için ideal olan örgü süveterler bu kış da en tercih edilen ürünler arasındadır. Çeşitli desen ve kumaşlardan örgü süveterler, beyaz bir gömlek üzerine giyilerek çok şık kombinler oluşturulabilir.

Şapkalar

Şapkalar, kombinleriniz için en iyi kış aksesuarıdır; doğru stilde kullanıldıklarında başörtüsü ile harika görünmektedirler. Farklı şapka modelleri ile sportif ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Türban

Özel günlerinizde abiye üzerlerinde veya kıyafetinizin omuzlarında görünmesini istediğiniz bir detay bulunuyorsa, türbanlar sizin için en iyi seçim olacaktır. Türbanları kullanacağınız ortama göre aksesuarlarla zenginleştirebilirsiniz. Türbanınızı şifon şallarla şekillendirebilir, kombininize şıklık katabilirsiniz.

Deri Ceketler

Siyah bir deri ceketin en iyi yanı, her kıyafetle, her tür başörtüsü tarzı ve rengiyle uyumlu olmasıdır. Tatil kombinlerinize uyacak güzel bir siyah cekete sahipseniz bavulunuza dış giyim olarak eklemeniz yeterlidir. Deri ceketler spor ve abiyelerinizin üzerine rahatlıkla giyebileceğiniz kurtarıcı bir parçadır.

Balıkçı Yaka

Kombininizi oluşturmaya çok fazla zaman harcamadan harika görünmek için kumaş, kot veya geniş paçalı pantolonlarınızı bir balıkçı yaka ile kombinleyin. Bir kaban veya yün blazer ile görünümü tamamlayabilirsiniz. Ayrıca balıkçı yakanızı uzun/maksi bir etekle de giyebilirsiniz.

Uzun/Maksi Elbiseler

Bütün kış pantolon giymek biraz monoton ve sıkıcı gelebilir. Tarzınızı biraz değiştirmek söz konusu olduğunda uzun/maksi elbiseler hayat kurtarıcı olabilir. Kalın kumaşlı uzun/maksi bir elbisenin üzerine giyilen uzun hırkalar size şık, sıcak ve rahat bir görünüm kazandırabilir.

Suni Kürk Kabanlar

Eşsiz ve şık bir kıyafetle aynı zamanda rahat hissetmek istiyorsanız, ihtiyacınız olan tek şey suni kürklü bir kabandır. Aynı zamanda modayı takip eden biriyseniz kürklü bir kaban sizin için idealdir. Kürklü kabanlar görüntüleri itibariyle şık olduğundan ekstra aksesuarlara ihtiyaç duymazsınız.

Kışın en güzel yönlerinden biri, yeni tarzları denemek için mükemmel bir mevsim olmasıdır. Kat kat giyinmek farklı görünümler oluşturmanıza olanak tanır ve görünümünüzü çeşitli takılarla zenginleştirebilirsiniz. Bu yazımızda tesettürlü kadınlar için on farklı kış kombinini ele aldık. Daha fazla fikir ve ilham için web sitemize göz atmayı unutmayın!