Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

07

KAS'14
5 Milyon üzeri Kullanıcı Hedefi!

  

 

Bugüne kadar sosyal paylaşım platformlarında epey yol katetmiş olan Sefamerve markası, birçok tesettürlü hanıma kaliteyi uygun fiyata sunarken aynı zamanda büyüme oranını da günden güne arttırıyor. Facebookta halihazırda 4 milyonu aşkın üyesi bulunan marka kurucuları 5 milyon üzeri kullanıcı hedeflediklerini söylüyorlar.

 

Sitemizin kurucu ortaklarından olan Oya Okur Erciyes ve Mehmet Metin Okur, bir başarıyı daha taçlandırmak adına Washington’da 3. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi'ne katıldılar. Amerikada reklamcılık ve pazarlama teması üzerine kurulmuş olan Mediacat dergisine roportaj veren iki kardeş, Sefamervenin kuruluşundan gelişimine kadar tüm konulara değindiler.

Hedeflerinden ve beklentilerinden bahseden Oya hanım, “Müşteri kaybetmekten korkmuyoruz çünkü diğerleri zaten her yerde var. Kendi giymeyeceğim ürünü siteye koymuyorum.” diyor ve devam ediyor "Mesela dikişli ve Iycra’sız bir boneyi asla satmıyoruz. Sitemizde satılan ve tasarımı bize ait olan boneler var. Bunlar hem baş ağrıtmıyor hem de alında iz bırakmıyor. Bunun dışında hassas olduğumuz başka bir nokta da etek boyları. Eteklerimizin boyu 105 cm’dir. Üretim yapan firmaları bu boy için ikna etmemiz dahi yaklaşık 6 ay sürdü. Piyasada bu boyda etek bulabilmek de oldukça güç. Biz aslında tesettür giyimde bu derece hassas olmanın karşılığını gördük diyebilirim. Ürünlerimizin etek boylarına, dikişlerine, kumaşlarına müdahale ediyoruz. Bu hassasiyetle üretilen ürünler diğer markalar tarafından da taklit edilmeye başladı. Bu vesileyle sanıyorum sektörde de bir değişimi başlatmış olduk.Ayrıca üyelerimizle aramızda güven oluşturabilmek bizler için çok önemli. Kendimizin giymeyeceği hiçbir ürünü asla satışa sunmuyoruz. "

 

Sitenin bir diğer kurucu ortağı Mehmet Metin bey ise "Kısa gibi görünen yolculuğumuzda yılların tecrübesini işine yansıtan bir ekibimiz oldu. Bu ekiple kömür üzerine bu kadar çalışsaydık kısmet olduktan sonra kömür pırlanta olurdu diyebilirim. Çoğunluğu mobil, reklam ve tv sektöründen geliyor. Geçmiş tecrübeleri ile bugünün adımlarını atmalarında aldıkları doğru kararlar kısa surede başarıya ulaşmamızaa yardım etti.