Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Tam Kapalı Mayo 7512-01 Gri

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

876699

RENK :

Gri

KUMAŞ :

Polyester

DESEN :

Dijital Baskı

AKSESUAR :

Bone Ürüne Dahil

KOL :

Uzun Kollu

MEVSIM :

Yazlık

CINSIYET :

Kadın

KALIP :

Büyük Beden Seçeneği

Gri renktedir. Polyester kumaş. Dijital baskılı. Pratik bone ürüne dahildir. Uzun kolludur. Yazlık. Kadın. Büyük beden seçeneği mevcuttur.
Tayt, Tunik, Bone ve Eşarp olarak 4 parçadan oluşmaktadır. Resimdeki Ürünün Ölçüleri : M Beden. Göğüs: 98 cm Bel :88 cm Basen: 106 cm Tunik Boyu 100 Cm.dir. Kumaş bilgisi: %100 Polyester Micro Paraşüt kumaştan üretilmiştir. Kumaşımız Mayo kullanımı için özel olarak üretilmiştir. Su itici özelliği ile hızlı kuruma sağlar. Büyük Beden Seçeneği Mevcuttur. Yıkama ve kullanma talimatlarına uyarak uzun süre kullanabilirsiniz.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


23 Nisan Salı-25 Nisan Perşembe

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

BEDEN :
8-10
12-14
16-18
18-20
MİKTAR :

Bu Beden Tükendi!

$143.00

$97.77
HEMEN AL $43.02

Bu Ürün Tükendi!

ETIKETLER