Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Çiçek Desenli Tasarım Fermuarlı Tam Kapalı Tesettür Mayo 4´lü Set Marina Mayo 1989 Füme

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

700979

RENK :

Füme

KUMAŞ :

Likralı

DESEN :

Düz

AKSESUAR :

Body ürüne dahil

MEVSIM :

Yazlık

CINSIYET :

Kadın

Füme renktedir. Likralı kumaş. Sade. Body ürüne dahildir. Yazlık. Kadın.
MARİNA Mayo Tesettür Mayo 1989 – Füme
Marina mayo tasarım tam kapalı mayo %100 polyester kumaştan üretilmiştir. Ürünün likralı olması su içerisinde rahat hareket etme olanı sunuyor. Kaliteli kumaştan üretilen bu tesettür mayo modeli su itici apreli özelliğine sahiptir. Bu sayede suyu üzerinde tutmaz ve hemen kurur. Ürünün yoğunlukla füme renginde olması ve tuniğin alt kısmında bulunan sarı ve beyaz desenler modeli oldukça çekici kılıyor. Marina mayo tam kapalı mayo modeli S, M, L, XL ve 2XL bedenlerinde üretilmektedir. Ürünün insan sağlığına hiçbir zararlı madde içermediğini laboratuvar ortamında kanıtlayıcı testlerden geçirilerek sizlere sunmaktayız. Mağazamız 7/24 Türkiye'nin her yerine aralıksız satış hizmeti sunuyor. Buyaza damgasını vuracak tüm mayo modelleri için doğru adrestesiniz.  
Ürün; pantolon, tunik, eşarp ve büstiyer olarak 4 parçadan oluşmaktadır.
Kumaş; %100 Polyester
Resimdeki ürünün ölçüleri: Beden: S, Boy: 100 cm, Göğüs: 104 cm, Bel: 100 cm, Basen: 110 cm
Modelin Ölçüleri: Boy: 175 cm, Göğüs: 80 cm, Bel: 60 cm, Basen: 91 cm
Teslimat: Siparişiniz 24 saat içerisinde kargoya verilir.
Klor ve tuzlu sudan etkilenmez.
Su itici apreli.
Ağırlık yapmayan, uzun süreli kullanıma uygun dayanıklılığı ve kırışmama özelliği ile mayo için özel olarak üretilmiş kumaşa sahiptir.
İçeriğindeki likra sayesinde yüzme kolaylığı sağlar.
Kullanılan kumaşlar; Avrupa standartlarında laboratuvarlarda dayanıklılık ve ekolojik testlerden geçerek insan sağlığına zarar verecek madde içermediği tespit edilerek onaylanmıştır.
Tasarım Tesettür Mayo
Marina mayo tesettür mayo oldukça sevilen bir üründür. Ürün tunik, eşarp, pantolon ve büstiyerden oluşuyor. Aynı zamanda tuniğin bel kısmında bulunan stoper ile bel boşluğunuza uygun bir şekilde ayarlama imkânı sunuyor. Ürün kumaşı imce yapıya sahip olduğu için ağırlık hissi uyandırmaz. Bu sayede sizlere konforlu bir şekilde kullanım sunar. Aynı zamanda kaliteli kumaşı sayesinde klorlu ve tuzlu sudan etkilenmez. Siparişlerinizi 24 saatte kargoya vermekteyiz.
 

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


05 Nisan Cuma-08 Nisan Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

BEDEN :
S
L
XL
MİKTAR :

Bu Beden Tükendi!

$427.00

$152.99
HEMEN AL $67.32

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER