Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Acıyı Bal Eylemek Kemal Karpat

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

517513

ÖZELLIKLER :

Yazar: Kemal Karpat Dil: Türkçe Yayın Evi: Timaş Tarih EAN: 9786050820157

TÜR :

Tarih Kitapları

Balkanlar'da kurulan millî devletler, homojen toplumlar oluşturmak için kendi milletleri dışında kalan toplulukları göçe zorladılar. Osmanlı Devleti'nin çekildiği Balkanlar'dan göç eden Türklerin sığınağı Anadolu toprakları oldu. Acının, kederin ve gözyaşının yoğurduğu bu insanlar, yeni bir hayat kurma mücadelesi verdiler. Bu mücadeleyi verenler arasında, dünyaca tanınmış tarihçimiz Kemal H. Karpat ve ailesi de bulunuyor. Kemal ve Cemal Karpat kardeşler, Acıyı Bal Eylemek adlı bu hatıratlarında; Romanya'nın Babadağ bölgesinde geçen çocukluklarını, ailelerini, orada yaşayan Müslüman Türk halkın yaşamını, Türkiye'ye bin bir zorlukla yaptıkları göçü ve akabinde yepyeni bir vatanda var olma çabalarını hikâye tadında anlatıyorlar. Hayatın önlerine getirdiği zorlukları, güçlükleri, acıları, ayrılıkları, hayal kırıklıklarını birlikte göğüsleyen Karpat kardeşler, nezaketleriyle, dik duruşlarıyla bu zorlukların üstesinden gelmiş, saygın kişilikleriyle başarıyı yakalamış, yani acıyı bal eylemişlerdir… (Tanıtım Bülteninden) İnce Kapak: Sayfa Sayısı: 176 Baskı Yılı: 2015 e-Kitap: Sayfa Sayısı: 112 Baskı Yılı: 2016 Dili: Türkçe Yayınevi: Timaş Yayınları

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


30 Nisan Salı-02 Mayıs Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$9.00

$7.99
HEMEN AL $7.19

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER