Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kadife Üç Bölmeli Mini Sırt Çanta Bs 000874 Hardal

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

651937

RENK :

Hardal

Hardal renktedir.
En ve Boy: 20x23 cm dir.Rahatlığın vazgeçilmez parçası sırt çantalarıSırt çantaları kullanım rahatlığı sayesinde herkesin dolabında olan bir çanta çeşidi. Uzun yürüyüşlerde, gezilerde, alışverişlerde sırt çantaları sayesinde rahatlıkla çanta kullanabiliyoruz. Sırt çantası dendiğinde akla ilk gelen kullanım yeri okullar. Tabii ki okullar sırt çantalarının en sık kullanıldığı yer. Fakat sırt çantalarının kullanım yerleri oldukça geniş.Büyük, kumaştan yapılma sırt çantaları hem okul için hem günlük sporlar için hem de alışverişler için ideal çantalardan. Böyle bir çantayı çocuklu anneler de çocuklarıyla birlikte gidecekleri her mekânda kullanabilirler. İçine fazlasıyla eşya alabilme potansiyeli sayesinde çocuklarınız için gerekli olan her şeyi çantanızda taşıyabilirsiniz.Yağmurlu havalarda paraşüt kumaş sırt çantaları kurtarıcınız olacak. Bu kumaştan bir çantayı eşyalarınızın ıslanma derdi olomadan yaz kış rahatlıkla kullanabilirsiniz.Klasik kombinlerde sırt çantası kullanılınca cool bir görünüm yaratıyor. Klasik kombinlerinizde klasik kesim sırt çantaları tercih edebilirsiniz. Jeen pantolon blazer ceketle birlikte sırt çantası kullanarak spor şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Takım elbiselerinizle de sırt çantası kullanarak farklı bir hava yaratabilirsiniz. Bu tarz kombinleri iş hayatınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.Son yıllarda trendlerde olan mini sırt çantaları her mevsim her tarzda kombinde kullanılabilmekte. Yazın elbiselerinizle birlikte kullanabileceğiniz gibi kışın da trençkotunuzla birlikte mini sırt çantalarını kullanabilirsiniz. Sırt çantalarınızı sırtınıza takmayıp omuzunuza asarak da kullanabilirsiniz.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Nisan Perşembe-06 Nisan Cumartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$14.25
HEMEN AL $5.70

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver