Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Lüks Simli Goblen Seccade 0130 Mavi Renk

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

827116

RENK :

Mavi

Mavi renktedir.
Seccade Özellikleri:
Ağırlık: 184 gramEbatı: 110 cm x 63 cmParlak Döşemelik Goblen İplikten İmal Edilmiştir.Lüks Sınıf Bir Seccadedir. Bebek Mevlütü, Vefat Mevlütü, Umre - Hac Dönüşü Gibi Cemiyetlerde Dağıtmak İçin UygundurHafif ve İnce Yapısından Dolayı Taşıması, Kullanması Kolaydır.Goblen Nedir?: Goblen ya da Diğer Adı İle Gobelin; Genellikle Resmin Baskı Yolu İle Kumaşa Aktarılarak ve Noktaları Sayılabilir Bir Kumaş Üzerine Tek Yönlü İşleme Tekniği Uygulanarak Yapıldığı Bir İşleme Sanatıdır.Goblende İşlemenin Tek Yönlü Yapılması, Ürüne Üç Boyutlu Bir İzlenim Vermektedir.Goblen, Bir Kumaş Üzerine Renkli İplerin İğne İle İşlenmesi İle Resim Oluşturulması Sanatıdır.Ürünün Kalitesi ve Fiyatı İçeriğinde Kullanılan İpliğin Kalitesi, Kullanılan İplik Gramajına Göre Değişir.Adetli Alımlarda Karışık Renkli ve Desenli İstenilmesi Halinde Sipariş Notuna İsteğinizi Belirtebilirsiniz

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


24 Nisan Çarşamba-26 Nisan Cuma

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$18.00

$14.25
HEMEN AL $8.55

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER