Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Dermokil Sıvı Saç Kremi 3 lü Bakım Kürü 200Ml 04622

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

643475

RENK :

Renkli

Renkli.
Kimyasal işlem görmüş veya zamanla yıpranmış saçlarda şampuanlama ve durulama bazen yeterli olmayabilir. Sıvı saç bakım kürü saç teli üzerinde koruyucu ince bir film tabakası oluşturarak kimyasal işlemler, fön, tarama, rüzgar ve güneş gibi dış etkenlere karşı koruma sağlar. sıvı saç kremi uygulanmış saçlar daha kolay ve yopranmadan taranıp şekil alırken elektriklenme ve uçuşmada önelenmiş olur. tüm saç tipleri için uygun olarak geliştitilmiştir. saçı yumuşatarak kolay şekil almasını sağlar. içerisindeki bitkisel keratin ve B5 vitamini ile saçı besler güçlendirir.uzun saçlarda saçın dolaşmasını önler. silikon içermez. yağlandırmaz, yapışkan his bırakmaz. durulama gerektirmez.

CİLT TİPİ
Tün saç tipleri için uygundur.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


01 Mayıs Çarşamba-03 Mayıs Cuma

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$11.00

$9.14

Bu Ürün Tükendi!