Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

İçi Astarlı Çift Fermuarlı Zincir Detaylı El Ve Çapraz Çanta Bs 001079 Lacıvert

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

701469

RENK :

Lacivert

Lacivert renktedir.
En-Boy 24x14 cm'dir. Zarafetin çanta hali: el çantalarıEl çantaları taşıma yöntemi sayesinde oldukça zarif bir görünüm yaratıyor. Biraz zahmetli gibi görünse de bu taşıma yöntemi, klasik ve zarif giyinmeyi sevenlerin vazgeçilmezi. Mini el çantaları gece yemekleri veya özel davetlerde kullanmak için oldukça doğru bir tercih. Böyle bir çanta hem şık hem zarif bir görünüm yaratacaktır. Mini elbise stiletto ve mini bir el çantasıyla davetlerde tüm gözleri üzerinize toplayın!Ofis şıklığına en güzel uyum sağlayan çanta, yine el çantalarıdır. Takım elbisenizle klasik kesim bir el çantasını kombinleyerek uyumu yakalayın. Kalem eteklerle el çantaları mükemmel görünmekte. Kalem eteğinizin altına düz bir spor ayakkabı tercih edip kombinizi el çantasıyla tamamlayın. Bu sayede spor şık bir görünüm yakalayacaksınız. Bu tarz bir kombini ofisinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.Son yıllarda artan üretimiyle halka saplı el çantaları karşımıza çıkmakta. El çantalarının zarafetini ikiye katlayan sapı sayesinde klasik kombinlerde oldukça hoş bir görüntü sağlıyor.Klasik ama sade bir kombini tek bir parçayla patlatmak istediğiniz zamanlar olmuştur. İşte tam bu zamanlarda desenli el çantaları kurtarıcımız oluyor.El çantalarının genellikle klasik kombinlerde kullanıldığından bahsettik. Fakat doğru bir el çantasını doğru spor kombinle birleştirerek mükemmel bir uyum yakalayabilirsiniz. Özellikle kumaştan ve ya yumuşak deriden yapılmış bir el çantası spor kombinlerde şık ve cool görünecektir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


03 Nisan Çarşamba-05 Nisan Cuma

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$22.40
HEMEN AL $8.96

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER