Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Cle D´amour Kadın Jel Parfüm 15 Ml - Emerald Stone (Gurme/çiçeksi) Women - Vegan

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

864461
Emerald Stone'un büyüleyici kokusu ilekendinizi şımartmaya hazır olun. Çiçek kokularının gurme notalarla kavuştuğu buparfüm meyve, amber misk izleriyle etrafınızı sararak kalbinizi çalacak. Buenerjik ve bir o kadar da şekerli parfümü ilk kokladığınızda üst notalardakiarmut ve siyah frenk üzümle bir araya gelen yoğun sütlü kokuların eşsiz tadınıalacaksınız. Kalp notalarında buluşan karamel ve hindistan cevizinin başdöndürücü etkisi; dip notalarda miskli notalar, amber ve vanilyanıntatlılığıyla zengin bir kapanış yaparak sizi kendisine aşık edecek.











Küçük kompakt kutulara yerleştirilen jel parfümler eşsiz birtaşıma ve uygulama rahatlığı sunar. Parmak uçlarınıza bir miktar jel parfümalarak nabız noktalarınıza uygulayın ve gün boyu benzersiz kokunuzun tadınıçıkarın.

















Esans oranı %10'dur. İpeksi bir dokunuşlaciltle bütünleşir ve kolay buharlaşmadığı için en zor ciltte bile uzun sürekalıcılık sunar.





 









Üst Notalar: (Gurme/Meyveli) Siyah FrenkÜzümü, Armut, Laktonik Notalar









Kalp Notaları: (Çiçeksi/Gurme) Karamel,Müge Çiçeği, Hindistan Cevizi









Alt Notalar: (Tatlı/Amber) Vanilya, Amber,Miskli Notalar

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


24 Nisan Çarşamba-26 Nisan Cuma

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$68.00

$36.60

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver