Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

İç Çift Cepli Fermuarlı Çıtçıt Kilit Omuz Çanta Bs 001178 Bej

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

700833

RENK :

Bej

Bej renktedir.
En-Boy 37x30 cm dir.Her tarza uygun rahat kombinlenebilen omuz çantalarıKadınların en çok kullandığı çanta türü hiç şüphesiz omuz çantasıdır. Omuz çantaları her kombine rahatlıkla uyum sağlayabiliyor. Bu nedenle kadınların en çok kullandığı çanta türü olmayı hak ediyor. Her renkte ve her kumaşta üretilen omuz çantaları tüm tarzlara uyum sağlayabiliyor. Uzun askılı omuz çantaları rahatlık ve şıklığının yanında elini nereye koyacağını bilmeyenler için de çözüm olabiliyor.Klasik giyimden hoşlanan kadınlar için klasik kesim omuz çantaları çok uygun. Kahverengi blazer bir ceketle yapacağınız kombine yine kahve tonlarda deri omuz çantası eklediğinizde şıklığınızı ikiye katlayacaksınız. Zincirli omuz çantaları da klasik kombinlerde oldukça güzel görünüm yaratıyor. Omuz çantaları ofis şıklığına da mükemmel uyum sağlıyor. Kalem etek ve ceketle ve ya takım elbiseyle yapacağınız ofis kombinize omuz çantaları mükemmel uyum sağlayacaktır. Son zamanların trendleri arasında olan kutu omuz çantalarını da klasik kombinlerinizde ve ya ofis kombinlerinizde kullanabilirsiniz.Spor giyinmeyi sevenlerin de tercihi omuz çantaları. Spor kombinize kullanacağınız omuz çantalarını çapraz takarak cool bir görünüm elde edebilirsiniz.Sade bir kombini bir çantayla hareketli hale getirmek istiyorsanız desenli bir omuz çantası işinizi görecektir.Asi bir görünüm yaratmak isteyenler için de zımbalı omuz çantaları doğru bir tercih olacak. Siyah kot pantolon, deri ceket ve zımbalı bir omuz çantası size bu görünümü rahatlıkla kazandıracaktır.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


29 Nisan Pazartesi-01 Mayıs Çarşamba

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$41.75
HEMEN AL $16.70

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER