Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Çapraz Üç Bölme Postacı Kadın Çanta Bs 001129 Sıyah

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

697780

RENK :

Siyah

Siyah renktedir.
En ve Boy: 23x16 cm dir.Rahatlık arayanların tercihi: çapraz çantalarÇapraz askılı çantalar günlük hayatta ve özel günlerde rahatlık arayanların bir numaralı tercihi. Oldukça rahat kullanım şekline sahip olan bu çantalar her tarzda kombine de rahatlıkla uyum sağlayabiliyor. Günlük hayatta basit, spor kombilerinizle birlikte bu tarz bir çanta kullanabilirken çok şık kıyafetlerinizle de kombinleyebilirsiniz. Ofis şıklığından sokak modasına kadar her kombinde harikalar yaratabiliyor. Size kombin yapma rahatlığı sağlarken kullanım rahatlığını da yanında getiriyor.Günlük kombinlerinizde özellikle uzun süre yürümek zorunda olduğunuz günlerde çapraz askılı çantalar kullanarak çanta taşımanın rahat haline kavuşabilirsiniz. Skinny jeen ve tişörtle birlikte spor çapraz askılı bir çanta kullanarak gezilerin tadını çıkarın. Zincirli çapraz askılı çantaları spor kombininizi daha klasik bir hale kavuşturmak istediğinizde kullanabilirsiniz. Ya da aynı çantayı klasik kombinlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.Klasik kombinlerde çapraz askılı çantalar kullanmak cool bir gürünüm yaratıyor. Klasik bir gömlek ve klasik bir pantolonla çapraz askılı bir çanta kullanarak farklı ve cool bir görünüm yakalayabilirsiniz.Blazer ceketlerle birlikte çapraz askılı çantalar tercih ederseniz modaya son derece uygun bir kombin yapmış olacaksınız. Takım elbiseniz ya da kalem eteğinizle spor ayakkabı ve çapraz askılı spor bir çanta kullanıp alışılmışın dışında, spor şık bir görünüm yaratabilirsiniz. Bu tarz kombinleri önemli davetlerde ya da iş hayatınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


03 Nisan Çarşamba-05 Nisan Cuma

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$50.92
HEMEN AL $20.37

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER