Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Fakir Kaave Dual Pro Türk Kahvesi Makinesi Rosie

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

538922

RENK :

Rose Ten

Rose Ten renktedir.
24 AY GARANTİLİ
Kahve içme deneyimini bambaşka bir seviyeye taşıyan Fakir Kaave Dual Pro Türk Kahvesi Makinesi yüksek fincan kapasitesi, geniş su haznesi ve pratik kullanımıyla kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Günün herhangi bir anında istediğiniz ölçüde kahve yapmanıza imkân tanıyan bu cihaz şık tasarımıyla da dikkat çekmeyi başarıyor. Kahve yaparken zaman kaybetmek istemeyenler için ideal bir ürün olan Fakir Kaave Dual Pro Türk Kahvesi Makinesi işlevsel özellikleri sayesinde en leziz Türk kahvesi keyfini sunuyor.
Aynı Anda 8 Fincan ve Geniş Su Haznesi
İki haznede 8 fincan kapasitesine sahip olan cihaz bu fincanların tamamını kullanmanıza olanak sağlayarak misafirlerinize aynı anda kahve ikram etmenize yardımcı oluyor. Geniş su haznesi sayesindeyse tek seferde dört ya da beş kullanıma yetecek kadar suyu cihazın içerisine doldurabiliyorsunuz. Fakir kalitesini ortaya koyan cihaz 24 ay garanti süresiyle satışa sunuluyor.
Neden Fakir Kaave Dual Pro Türk Kahvesi Makinesini Tercih Etmelisiniz?
Üç farklı fincan seçimiyle (küçük, orta, büyük) istediğiniz ölçüde kahve yapmanızı sağlar.
İki haznede yer alan 8 fincan kahve kapasitesiyle aynı anda 8 fincan kahve hazırlayabilirsiniz.
Susuz çalışmaya karşı koruma özelliğiyle dalgınlığınıza gelen herhangi bir anda cihazın yanmasının önüne geçebilirsiniz.
Dokunmatik kontrol paneliyle kahvenizle ilgili tüm ayarlamaları rahatlıkla yapabilirsiniz.
Hem ışıklı hem de sesli uyarı sistemi kullanıcı deneyimini en güvenli hâle getirir ve kahveniz hazırlanırken diğer işlerinize vakit ayırabilirsiniz.
Teknik Özellikler
Güç (W): 735W (Tekli ısıtıcı), 1470W (Çift ısıtıcı)
Renk: Pembe
Maksimum fincan kapasitesi: 8
Aşırı ısınma ve susuz çalışma emniyeti: Var
Su tankı kapasitesi: 2.3 litre
Gövde malzemesi: Plastik

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


03 Nisan Çarşamba-05 Nisan Cuma

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$690.00

$376.26

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver