Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Derminix Avokado Cilt Bakım Kapsülü 342792

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

841565
Cildin daha sıkı ve daha pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.
 
Aydınlatıcı ve nemlendirici etki sağlar.
 
 
10 adet kapsül vardır.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Derminix Avokado Cilt Bakım Kapsülü İçindekiler
Triglycride, Cabrylic/Cabric Canola Oil, Helianthus, Annuus Seed Oil, Tocohheryl Acetate (E Vitamini), Panax Ginseng Root Oil, Persea Gratissima Oil, Retinol.
 
Derminix Avokado Cilt Bakım Kapsülü Kullanım Önerisi
Kapsülü döndürerek açın ya da kapağını kesin. Sıkarak elinize dökün. Yüzünüze ince bir tabaka halinde masaj yaparak uygulayın. Günlük kullanıma uygundur.
 
Saklama Koşulları
Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Ambalajı yırtılmış ürünleri satın almayınız. Gözler ile temasından kaçınınız. Gözler ile teması halinde bol su ile yıkayınız. Direkt güneş ışığı ve ısıdan uzakta muhafaza ediniz. Isı, ışık ve nemden koruyunuz.
 
 
Raf ömrü 3 yıldır.  

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


01 Nisan Pazartesi-03 Nisan Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$22.00

$14.23

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver