Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

İdeal Ekip Oyuncusu Patrick Lencioni

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

517838

ÖZELLIKLER :

Yazar: Patrick Lencioni Dil: Türkçe Yayın Evi: Timaş Yayınları EAN: 9786050825220

TÜR :

Ekonomi Kitapları

Patrick Lencioni, kitapları dünya çapında beş milyon civarında satan bir iş yönetim dâhisi... Özelikle ekip çalışması ve liderlik konularında dünyanın bir numaralı danışmanlarından ve bu konuda duayen. Üstelik o bir hikâye anlatma ustası... Önerdiği iş yönetim modelini hem öykünün içine ustalıkla yedirmesini bilen hem de insanlara ellerinden bırakamayacakları akıcılıkta bir eser vaat eden bir yazar. Lencioni, çalışma hayatında ortaya çıkan aksaklıklar ve onların çözüm yöntemlerinden sonra bu kez, şirketlerde işbirliği ve verimliliği artırmak için ekiplerin en temel yapıtaşı olan ekip üyelerine, yani ekibin ideal oyuncularına odaklanıyor. İdeal ekip oyuncusu kimdir ve nasıl tespit edilir? Mevcut ekip üyeleri nasıl ideal ekip oyuncusu haline gelir? İdeal ekip oyuncusu hangi karakteristik özelliklere sahip olmalıdır? Ekibinizle uyum içinde çalışabilecek uygun kişiyi seçmek için mülakatta neler yapılmalıdır? Lencioni, İdeal Ekip Oyuncusu adlı son çalışmasıyla Ekiplerin Beş Temel Aksaklığı adlı çoksatar kitabını tamamlıyor ve hem yöneticiler hem de çalışanlar için eteğindeki bütün taşları ortaya döküyor! (Tanıtım Bülteninden)

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-08 Mayıs Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$10.00

$8.99
HEMEN AL $8.09

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER