Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Selçuklular

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

514861

ÖZELLIKLER :

Yazar: Prof. Ali Muhammed Sallabi Dil: Türkçe Yayın Evi: Ravza Yayınları Baskı: 2 EAN: 9786054818099 Cilt Durumu: Karton Kapak Ebat: 16 x 23,5 Kağıt Türü: Kitap Kağıdı Sayfa Sayısı: 704 Basım Yılı: 2018

TÜR :

Bilim & Müh. Kitapları Eğitim-Öğretim Kitabı Tarih Kitapları

Bu kitap Hz.Peygamber (s.a.v) dönemi ile Raşit halifeler dönemini ele alan kitaplar silsilesinin devamıdır.Bu kitaba da ''Selçuklular Devleti ve Batıni fitnesi ile Haçlı Savaşına karşı mücadelede İslami bir projenin doğuşu'' adını verdik.Bu ümmetimizin tarih zincirindeki halkalardan birini içeren ve haçlı seferlerini ele alan bir kitap konumundadır.Bu kitap Selçuklular'ı soylarını padişahlarını yurtlarını ilk ortaya çıkışlarını; Türklerin Selçuklular'ın çıkışından kısa bir süre önce İslam alemi ve İslami doğu ile temasını; Samani Devletini ve Gazneliler Devletini Gaznevi-Selçuklu çekişmesini Dandanakan muharebesini Selçuklu Devleti'nin ortaya çıkmasını ele almaktadır.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


09 Nisan Salı-11 Nisan Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$16.00

$11.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER