Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Dava Erleri

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

515191

ÖZELLIKLER :

Yazar: Hüsamettin Ertem Dil: Türkçe Yayın Evi: Ravza Yayınları Baskı: 1 EAN: 9786057577696 Cilt Durumu: Karton Kapak Ebat: 13,5 x 21 Kağıt Türü: Kitap Kağıdı Sayfa Sayısı: 352 Basım Yılı: 2019

TÜR :

Bilim & Müh. Kitapları Eğitim-Öğretim Kitabı

Dava eri olmak bazen başkaları sıcacık evlerinde pineklerken buz gibi havadabir gecekondunun derme çatma kapısını çalıp magdurlara ve mazlumlara dumanı üstünde tüten bir çorba ikram etmenin telaşına düşmeyi gerektirir. Dava eri olmak bazen yetimlerin gariplerin yüzünü güldüre bilmek için kendine gülmeyi haram saymayı gerektirir. Dava eri olmak bazen yeni dava erleri yetiştirmek gayesiyle ömrünün tamamını Allah'a infak etmeni gerektirir. Dünyalık hiçbir makam hiçbir servet ve hiçbir şöhret dava erini yolundan çeviremez. O gözünü ufka dikmiş Üstat Necip Fazıl'ın ifadesiyle solmayan renge geçmeyen zamana eskimeyen yeniye ve bölünmeyen bütüne Rıza-i ilahiye ulaşmak gayesini secde etmiş alnına bir kader gibi kazımış adamdır. Unutmayalım ki! İbrahim olan ateşe atılmayı göze alır. Unutmayalım ki: "Eğer bir dava ugrunda ölünecek kadar degerli değilse ugrunda yaşanacak kadarda değerli değildir': Ve unutmayalım ki dava Hz. Peygamberin davası ve bu davaya sahip çıkanlar o kutlu Nebinin mirasçısıdır.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


30 Mart Cumartesi-01 Nisan Pazartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$9.00

$6.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER