Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Tarihe Adanmış Sözler

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

521894

ÖZELLIKLER :

Yazar: Necmettin Şahinler Yayın Evi: Beyan Yayınları EAN: 9789754730005 Ebat: 135-210 Sayfa Sayısı: 126 Basım Yılı: 2004

Bu kitaptaki sözler için; işte bu benim düşündüğüm, hissettiğim, yaşadığım fakat bir türlü anlatamadığım, kelimelere dökemediğim duyguların öz bir ifadesi diyeceksiniz. Böylece çok farklı çevrelerden insanların, çeşitli görüşleri, duyguları ve inançları bir araya getirilip, aralarındaki birlik ve bütünlük gösterildiğinde; insanlığın yücelmesi ve mutlu olması yolunda "hikmet müminin yitiğidir" kutlu sözünün değeri bir kez daha anlaşılmış olacak...

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


09 Mayıs Perşembe-11 Mayıs Cumartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$6.00

$4.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver