Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Sherlock Holmes 3 Yaralı Yüz Portakal Kitap Arthur Conan Doyle

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

518757

ÖZELLIKLER :

Yazar: Arthur Conan Doyle Dil: Türkçe Yayın Evi: Portakal Kitap EAN: 9789752468702

TÜR :

Edebiyat Kitapları

Baker Sokağı'ndaki 221 B numaralı evin ünlü kiracısı Sherlock Holmes... Zekâsı, karizması ve çokça huysuzluğuyla bilinen, çözülemeyen tüm olayların içinden alnının akıyla çıkan başarılı dedektifin aksiyon, eğlence ve heyecan dolu maceraları yeniden okurlarla buluşuyor! Ünlü dedektif, onu derinden etkileyen tek kadınla nasıl tanıştı? Beş portakal çekirdeğinin gizemi neydi? Doktor Watson’ın dostu uyuşturucu batağından nasıl kurtuldu? Yüzü yaralı adamın sırrı neydi? Mavi Yakut, gerçek sahibine geri dönebildi mi? Sherlock Holmes’ü ölüm döşeğine düşüren korkunç planın arkasında kim vardı? Sherlock Holmes ve biricik ortağı Doktor Watson’ın maceraları, kaldığı yerden devam ediyor. Polisiye tarihine damgasını vuran Sir Arthur Conan Doyle’un kaleminden... (Tanıtım Bülteninden)

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


06 Mayıs Pazartesi-08 Mayıs Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$8.00

$6.99
HEMEN AL $6.29

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER