Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Merak Edilen İlginç Bilgiler

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

528305

ÖZELLIKLER :

Yayın Evi: Koloni Kitap

TÜR :

Edebiyat Kitapları

Yayın Evi.
Merak Ettikleriniz İlginç BilgilerTürk Dil Kurumu "merak" kelimesini şu şekilde açıklar: Bir şeyi anlamak veya öğrenmek için duyulan istek; bir şeyi edinme, yapma bir şeyle uğraşma isteği. İlk insanlar Hz. Adem ve Hz. Havva`nın cennetten yeryüzüne indirilişleri yasaklı meyveyi yemelerine sebep olan "merak"larıdır. Yine Yunan mitolojisinde geçen " Pandora`nın Kutusu" adlı mit insanlığın "merak" duygusu karşısındaki acziyetini bir kez daha gözler önüne serer. Efsaneye göre ilk kadın olan Pandora, kendisine Zeus tarafından verilen kutuyu açmama konusunda uyarılır; fakat Pandora merak duygusuna yenik düşer ve kutuyu açar. Kutudan çıkan kötülükler dünyaya hakim olur. İnsanoğlunun yaradılışının bir parçası olan "merak", mit ve efsanelerde geçtiği gibi her zaman zararlı bir istek olmamıştır. Bugün sahip olduğumuz ve hayatımızı kolaylaştıran bütün olanaklar hiç şüphe yok ki merak duygularımızın eseridir. Bu kitap merak ettiğimiz birçok konunun cevabı niteliğindedir..

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


03 Mayıs Cuma-06 Mayıs Pazartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$4.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver