Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kadife Bone Antrasit B 49K Antrasit

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

845299

RENK :

Antrasit

KUMAŞ :

Kadife

DESEN :

Düz

MEVSIM :

Mevsimlik

Antrasit renktedir. Kadife kumaş. Sade. Mevsimlik.
* Kumaş Cinsi : Penye ve Şifon kumaştır * Kumaş İçeriği : Bone : %95 Koton %5 Likra - Kuşak : %100 Polyester * Beden : Standart * 30°c Hassas Yıkama * Ağartıcı / Beyazlatıcı Kullanılmaz * Ilık ve Tersten Ütüleyin * Kumaş Özelliği sayesinde dayanıklı ve nefes alıcı özelliğe sahiptir. * Dört mevsim kullanıma sahip pratik takılabilen kullanımı kolay üründür.* Aisha’s Design üretim atölyesinde özenle dikilmiştir. * Ürün görselleri; orijinal ürün çekimleridir. * Kullanılan bilgisayar ve mobil cihazın marka, ekran vb. özelliklerine bağlı olarak ürün görsellerinde hafif ton farklılıkları olabilmektedir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


05 Nisan Cuma-08 Nisan Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$28.00

$18.32
HEMEN AL $8.06

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER