Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Tam İlmihal Se Âdet İ Ebediyye 1969

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

829282
Tam İlmihâl-Se’âdet-i Ebediyye1248 sayfa. 17x24 cm kitâbının, kıymet ve ehemmiyyetini, hemen ikinci sayfasında, büyük islâm âlimi Seyyid Abdülhakîm-i Arvâsî hazretlerinin kıymetli oğlu İstanbul’da Kadıköy müftîsi Ahmed Mekkî Efendi, kısa ve vecîz sözleri ile açıklamış ve "Asrımızın fâdıllarından, zemânımızın bir dânesinin yazmış olduğu Se’âdet-i Ebediyyekitâbına göz gezdirdim. Bu kitâbda, kelâm, fıkh ve tesavvuf bilgilerini buldum. Bunların hepsinin, bilgilerini nübüvvet kaynağından almış olanların kitâblarından toplanmış olduğunu gördüm. Bu kitâbda, Ehl-i sünnet velcemâ’at i’tikâdına uygun olmıyan hiçbir bilgi, hiçbir söz yokdur." buyurmuşdur. Bine yakın eserden uzun bir zemânda hâzırlanan bu nâdîde eser üç kısımdan meydâna gelmişdir:
Bu Kitap Bir İlim Kitabıdır.Bunun İçin Bu Kitabı Gazete Okur Gibi Gözden Gezdirip Elinden Bırakmamalı Her Kelimesini İyi Düşünmelidir.Her Cümlesinin Manasını İyi Anlamaya Çalışmalıdır.Bu esere Fıkıh Ve İlmihal Kitapları Kategorinden Ulaşabilirsiniz.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


03 Mayıs Cuma-06 Mayıs Pazartesi

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$78.00

$60.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver