Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Doç Dr Esma Sayın Namaz Terapisi

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

679136

ÖZELLIKLER :

Yazar: Doç Dr Esma Sayın

NAMAZ
TERAPİSİ
Namaz bizi nasıl güçlü kılar
ve karakterimizi nasıl geliştirir?
Namazın Karakter Gelişimi Üzerindeki Olumlu Etkileri
Kalp Allah’a huşû ile yönelir, dil Allah’ı anar, akıl tüm dünyeviliğinden arınır, beden ile en üst düzeyde saygı gösterilir. İşte namaz, böyledir. Namaz, dünya ve ahiretle ilgili bütün bağlardan soyutlanma ve hakikatlerin tek bir gerçekte birleşmesidir. Bu bağlar, Allah dışındaki her şeyi kapsar. Hakikatler ise, Allah için olan ve Allah’tan gelen her şeyi içine alır. Bu hakikati hakkıyla yaşayan insanın karakteri güzelleşir ve insan, mutlu olur.
Bu kitapta namazın; birlik ve dayanışma bilincine sahip olma, cömertlik, fedakârlık, tevazu, sabırlılık, iyi olma, kötülükten uzak durma, edeplilik, vicdanlılık, zaman ve çalışma disiplinine sahip olma, diğerkâmlık, umudunu kaybetmeme, koşulsuz yardımseverlik, alçakgönüllülük, dürüstlük, verilen söze riayet etme, kibirden uzak durma ve vefa gibi insan karakterinin temel yapıtaşlarını nasıl güçlendirdiğini öğreneceksiniz.
(Arka Kapaktan)
Yazar Hakkında:
Doç. Dr. Esma Sayın
2001 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı yıl Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalı, Din Psikolojisi Bilim Dalı’nda yüksek lisans çalışmasına başladı. 2003 yılında “Namazın Karakter Gelişimi Üzerine Etkisi” isimli tezini tamamladıktan sonra, Temel İslam Bilimleri Bilim Dalı, Tasavvuf Ana Bilim Dalı’nda doktora çalışmalarına başladı.
2010 yılında, “Tasavvuf Kültüründe İbadetler ve Hac Örneği” isimli doktora teziyle doktora öğrenimini bitirdi. Aynı yıl, Hakkâri Üniversitesi Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümüne bölüm kurucu öğretim üyesi ve yardımcı doçent olarak atandı. 2012 yılında, Hakkâri Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü’nde dekan yardımcısı ve Temel İslâm Bilimleri bölüm başkanı olarak görev yaptı.
2013-2015 yılları arasında, Adıyaman Üniversitesi İslamî İlimler Fakültesi’nde senato üyesi, dekan yardımcısı ve bölüm kurucu öğretim üyesi olarak görev yaptı. 2019 yılında Temel İslam Bilimleri Tasavvuf Ana Bilim Dalı’nda doçent unvanını alan Sayın, halen Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Tasavvuf Ana Bilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görevini sürdürmektedir.
Üniversiteye geçmeden önce Sayın; Arapça öğretmenliği, daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı olarak Kur’ân kursu öğreticiliği, cami ve cezaevi vaizeliği görevlerinde bulunduktan sonra dinî yayınlar editörlüğü yaptı. Arapça ve İngilizce bilmektedir. Ulusal-uluslararası düzeyde kitapları ve makâleleri yayınlanmaktadır. Diğer yayınevlerinden yayımlanan kitapları şunlardır: Kâşife İsimli Eserinde Ali Şuûri’nin Tasavvufî Meselelere Yaklaşımı, Emin Yayınları, 2018., The Most Magnificent Prayers for Spritual Healing, Lambert Academic Publishing, Mauritius, 2018., Tasavvuf Eğitimi, Hafıza Teknikleriyle Tasavvuf Kavramları, Rağbet Yayınları, İstanbul, 2018., Sufism Therapy, Lambert Academic Publishing, Berlin, 2018., Prayer Therapy, Lambert Academic Publishing, Berlin, 2017., Tasavvufî Aşkla Esmâü’l-Hüsnâ, Emin Yayınları, Bursa, 2016., Namaz ve Karakter Gelişimi, Nesil Yayınları, İstanbul 2014., Tasavvuf Terapisi, Nesil Yayınları, İstanbul, 2014., Haccın Kalbine Yolculuk, Nesil Yayınları, İstanbul, 2012., Anne Kucağı Namaz, Nesil Yayınları, İstanbul, 2012., Dua Terapisi, Nesil Yayınları, İstanbul, 2011.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


01 Nisan Pazartesi-03 Nisan Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$12.00

$9.99
HEMEN AL $8.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver