Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Büyük İslam İlmihali Sadeleştirilmemiş Asıl Nüsha

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

515102

ÖZELLIKLER :

Yazar: Mustafa Kasadar,Ömer Nasuhi Bilmen Dil: Türkçe Yayın Evi: Ravza Yayınları Baskı: 1 EAN: 9786052154601 Cilt Durumu: Ciltli Ebat: 16,5 x 23,5 Kağıt Türü: Kitap Kağıdı Sayfa Sayısı: 672 Basım Yılı: 2018

TÜR :

Diğer Dergi ve Kitaplar Dini Kitaplar Eğitim-Öğretim Kitabı

Her Müslüman için en büyük bir vecibedir ki mensubu olduğu mukaddes İslam Dini hakkında kâfi derecede bilgi sahibi olsun; bu bilgisine göre dini vazifelerini yapsın dini hayatını tanzim etsin... Muhtelif mesleklere ayrılmış olan dindaşlarımızın dini ihtiyaçlarını kâfi derecede karşılayabilecek bir ilmihal kitabı yazılmasına bir çok zatlar tarafından lüzum görülmekte ve bu hususta acizlerine müracaat edilmekte idi. Binaenaleyh mukaddes dinimizin i''ikadanezafeteibadete kerahiyet istihsana ve ahlaka dair başlıca hükümlerine ve bir kısım büyük peygamberlerin mübarek siretleri ile İslam Dini'nin tarihçesine ait ve on kitaptan müteşekkil olmak üzere oldukça büyük bir ilmihal kitabı yazmayı bir vazife bildim.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


29 Nisan Pazartesi-01 Mayıs Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$26.00

$20.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER