Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Ahmet Aydın Taş Devri Diyeti

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

512270

ÖZELLIKLER :

Dil: Türkçe Yayın Evi: Hayykitap EAN: 9786054325016

TÜR :

Tanıtım Kitabı Diğer Dergi ve Kitaplar

Doğru beslenmenin başucu kitabı... Sağlıklı olmak için nasıl beslenmemiz gerektiğini unuttuk. Öğrenmek için gazete yazıları okuyoruz, televizyon seyrediyoruz. Kafamız iyice karışıyor. Bilgi kirliliği ile midelerimiz de kirleniyor. Sağlığımız bozuluyor. 30 yılı aşkın hekimlik tecrübesi ve engin bilgisiyle Prof. Dr. Ahmet Aydın doğru beslenme ile ilgili bütün merak ettiklerimizi cevaplıyor. Söyleşi formatındaki kitapta kafamızda hiçbir karışıklık bırakmadan "gerçekleri" anlatıyor. Çok merak edilen "hayvansal yağlar kolesterol yapar mı?", "ev yoğurdu ve probiyotikler", "soya ürünleri sağlıklı mı?" gibi konulardan başka tek tek hastalıkları da ele alıyor. Prof. Dr. Ahmet Aydın'a otizmliler, osteoporozlular, aşırı kilolular, diyabetliler, depresyonlular, kanser hastaları, kalp hastaları, küçük çocuklar, yaşlılar, hamile kadınlar, sporcular gibi binlerce insan başvuruyor. Hepsi de eski sağlıklarına kavuşmak veya daha sağlıklı olmak için nasıl beslenmeleri gerektiğini soruyorlar. Aslında dertler başka başka, ama hastalıkların sebebi aynı. Modern hayatın tanıştırdığı yiyecekler, alışkanlıklar, hareketsizlik, güneş yüzü görmeden sürdürülen yaşamlar... Prof. Aydın bütün hastalarına endüstriyel tuzaklara kapılmadan "hakiki" yiyecekler yiyin diyor. Hatta çoğuna, "Ahmet Aydın Taş Devri Diyeti"ni tavsiye ediyor. "Doğru beslenin, hastalıklardan korunun ve kurtulun" diyor. Üstelik, modern şehir koşullarında bile bu diyeti uygulamak son derece kolay. Bu kitapla doğru bildiklerinizi tekrar gözden geçirecek ve yepyeni bir hayata başlayacaksınız. Daha diri, daha sağlıklı bir hayata... İnce Kapak: Sayfa Sayısı: 200 Baskı Yılı: 2009 e-Kitap: Sayfa Sayısı: 163 Baskı Yılı: 2009 Dili: Türkçe Yayınevi: Hayykitap

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


08 Nisan Pazartesi-10 Nisan Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$9.00

$7.99
HEMEN AL $7.19

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver