Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kartvizitlik İki Bölme Portfoy Cüzdan Bs 001374 Vızon

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

727251

RENK :

Vizon

KUMAŞ :

Suni Deri

DESEN :

Düz

MEVSIM :

4 Mevsim

Vizon renktedir. Suni deri. Sade. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
En-Boy 20x11 cm’ dir. Kaliteli ve işlevsel kartlıklar Yeni dünyada paradan çok kart kullanmaya başladık. Neredeyse her işimizi kartlarla yapar olduk. Sadece banka, kredi kartları değil her mağazanın ayrı ayrı verdiği kartlara sahibiz. Yeni biriyle tanıştığımızda, özellikle iş hayatımızda tanıştığımız kişiler öncelikle bize kartını uzatıyor. Devamlı alışveriş yaptığımız mağazaların kartlarını sürekli yanımızda taşıyoruz. Hal böyle olunca onlarca karta sahip oluyoruz. Bu kartların da birçoğu sürekli saklamamız ve yanımızda taşımamız gereken kartlardan. Kartları kaybetmeden güvenli bir şekilde taşımak oldukça önemli. Yeni sistem sayesinde sıklıkla kullandığımız kartlar için tasarlanmış kartlık ve cüzdanlar sayesinde sahip olduğumuz onlarca kartı kaybetmeden, yıpratmadan saklayabiliyoruz. Kartlık seçiminde dikkat etmemiz gereken noktalardan bir tanesi fazla bölmeli olması. Kullandığımız onlarca kartı rahatlıkla taşıyabilmemiz için gerekli olan bu bölmeler karları hızlıva bulmamızı da sağlıyor. Kullanacağımız bir kartı diğer onlarca kartın içinden bulana kadar dakikalar harcamak zorunda değiliz. Birçok şeffaf bölmeden yapılmış kartlık ve cüzdanlar sayesinde bu dertten rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Kartlık alırken dikkat etmeniz gereken bir diğer özellik de kaliteli olması. Kartlıklar sürekli değiştirmek isteyeceğimiz parçalardan değil. Herkes bir kez alıp ömürlük kullanmak ister. Bu nedenle kartlıklar kalitesine dikkat ederek seçmenizi öneririz. Kaliteli bir kartlık kartlarınıza zarar gelmesini de engelleyecektir. Mağazamızda hem şık hem kaliteli onlarca çeşit uygun fiyatlı kartlık cüzdanlar sizleri bekliyor. Bu kartlıklara bir tıkla rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


03 Nisan Çarşamba-05 Nisan Cuma

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$26.00

$23.42
HEMEN AL $9.37

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER