Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Xolo Şarjlı Yüz Temizleme Cihazı-Ruşurum Taşı SM0108 Pembe 10 Adet

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

623385

RENK :

Pembe

Pembe renktedir.
Yüz Temizleme Cihazı
Karışık Renklerde Gönderilmektedir. Her cilt tipine uygun bir temizlik deneyimi yaşatmak için yumuşak silikondan yapılmıştır;Ultra hijyenik silikon bakteri birikimini engellemek için gözeneksizdir;Standart temizlik fırçalarına göre daha hijyenik;2 kat güçte daha derin deri altı titreşimi;Özelleştirilebilir temizleme ve yüz masajı;Tıpalı olması sayesinde daha uzun ömürlüdür;Paket içeriği:;Silikon cilt temizleme ve yüz masaj aleti cihazı, şarj usb kablosu
Ruşur Taşı
Yüzde yüz doğal organik el yapımı olup, mühürlü olarak sizlere sunulmaktadır. SİYAH NOKTALAR YAŞLILIK LEKELERİ DOĞUM LEKELERİ GÜNEŞ LEKELERİ CİLT LEKELERİ AKNE İZLERİ YARA İZLERİNDEN KURTULMANIZA YARDIMCI OLUR. CİLDİNİZDEKİ YAZIN ORTAYA ÇIKIP KIŞIN AZALAN GÜNEŞ LEKELERİNDEN HAMİLELİKTEN KAYNAKLI LEKELERDEN SİVİLCE SONRASI KALAN İZLERDEN YARA VE YANIK İZLERİNDEN YAŞLILIK LEKELERİNDEN CİLTTEKİ RENK TONU FARKLILIKLARINA KADAR YARDIMCINIZ OLUR. PÜRÜZSÜZ IŞIL IŞIL VE DURU BİR CİLDE KAVUŞMANIZI DESTEKLER. CİLDİNİZİN DAHA PÜRÜZSÜZ VE DÜZGÜN GÖRÜNMESİNİ SAĞAR. CİLDİNİZDEKİ RENK PİGMENTLERİNİN ONARILMASINDA YARDIMCI OLARAK CİLDİNİZİN LEKELERDEN ARINMASINA KATKI SAĞLAR. ÖLÜ DERİNİZİ TEMİZLER YERİNE CANLI YENİ DERİ GELMESİNİ SAĞLAR. Ruşur taşı nasıl kullanılır? Ruşur taşını (Sefitab) nemli ve ıslak bir ciltte uygulamanız gerekiyor. Islak ve nemli cilt için Ruşur'u bir miktar elinizle yüzünüze sürüyorsunuz daha sonra 1 dakika kadar bekliyorsunuz. Elinizle nazik bir şekilde masaj yaparak ovalamanız gerekiyor. SEFIDAB uygulanıldığında ölü deriyi döken ve yeni, yumuşak, pürüzsüz deriyi ortaya çıkaran antik bir İran kozmetik ve temizlik ürünüdür. Ölü deri tabakalarından kurtulmak için yüzyıllardır kullanılır. sefidab İran banyo rutininin vazgeçilmez parçalarıdır.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


29 Nisan Pazartesi-30 Nisan Salı

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$51.00

$28.46

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver