Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Le Balvo Bölgesel Sıkılaşmaya Yardımcı Selülit Karşıtı Jel 250 Ml

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

859820
Güçlü etkili madde kompleksi yardımıyla cilt görünümünün düzeltilmesine, portakal kabuğu görünümünün azaltılmasına destek olurken, kokusu ile tazelik ve ferahlık hissi verir
Spor ve rejimle desteklendiğinde 4 haftalık kullanım sonucunda portakal kabuğu görünümünde gözle görülür etki almaya yardımcıdır.
Cilt kontürünü düzenlemeye yardımcı olurken, aynı zamanda nemlendirme de sağlamaya yardımcıdır
Kullanım: Akşamları, ihtiyaç duyulan bölgeye masaj yaparak uygulanır
Uygulama esnasında veya daha sonra 15-30 dakika arasında değişen bir ısınma tesiri görülebilir.Jeli sürdüğünüz bölgeye asla su ile temas ettirmeyiniz.
Bu ısınma tesiri, etken maddelerin etki mekanizmasından meydana gelmektedir.
Isıtıcı tesir, cilt tipine ve tatbik miktarına göre değişebilir. Azar miktarda ekleyin.
Göz, mukoza ve aleni yaralar ile temasından kaçınılmalıdır
İçerik Bilgisi- Ingredients: Aqua, alcohol, caffein, dimethicone, vitis vinifera (grape) seed oil, glycerin, prunus armeniaca kernel oil, mentha arvensis leaf oil, triethanolamine, carbomer, citrus grandis peel oil, rosemary leaf oil, vanillyl butyl ether, phenoxyethanol, panthenol, caprylic/capric triglyceride, ethylhexylglycerin, vitis vinifera (grape) fruit extract, sodium hyaluronate crosspolymer,propanediol, hydrolyzed glycosaminoglycans, sodium hyaluronate, hydrolyzed hyaluronic acid, hyaluronic acid

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


29 Nisan Pazartesi-30 Nisan Salı

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$29.00

$25.41

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver