Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

15

KAS'13
Kap Modelleri

Tesettür giyimde dış giyim kategorisi altında olan kaplar tesettürlü bayanların son yıllarda en çok tercih ettiği kıyafetlerden biri olan kap modelleri 2013 yılında da yepyeni modelleriyle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şükran Ka Modelleri sezonunda birbirinden şık ve modern en hoş stilleriyle mütevazi giyim tarzını benimseyen bir çok bayan tarafından sıkça tercih ediliyor.Şükran kap modelleri 2013 sezonunda da en modern ve şık tasarımlarda yeni koleksiyonuyla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Tesettürlü bayanların uzun pardesüler yerine tercih ettiği diz kapağı altında biten kap modelleri son yıllarda sıkça tercih ediliyor.

Şükran Giyim 2013 Kap Modellerinde dikkat çeken stiller arasında kemerli modeller renkli tasarımlar ve kurdeleli modeller ön plana çıkıyor. Şükran kap modelleri 2013 de bu sezon öne çıkan kap modelleriyle benzerlik göstermekte. Son derece trend modellerden oluşan stilleriyle ön plana çıkan Şükran kap modelleri 2013 yılında son derece modern ve şık kap modellerini sizler için seçerek oluşturduğumuz galerimizden inceleyebilir sezon trendleri hakkında fikir edinebilirsiniz. En şık 2013  kap modellerinin yer aldığı Şükran kap modelleri 2013 yılında sezonun iddialı kap modelleri tesettürlü bayanların beğenisine sunuluyor. 2013 Armine kaplarını tercih eden bayanların öne çıkan stilleriyle iddialı modellerinin yer aldığı koleksiyonda bu sezon tercih edilen renkler;  siyah, mavi, kırmızı, yeşil, mor, bordo, lila, pembe, pudra renkleri, bej ve gri gibi renkler ön plana çıkıyor.

Şükran kap modellerinde ayrıca sezonun en moda stilleri ve şık tasarımları dikkat çekmeye devam ediyor. Yılın en iddialı kap modellerine yer veren Şüran kap ve pardesü koleksiyonu şık modelleri ve tarz modelleriyle kapalı bayanların en çok tercih ettiği markalar arasında yer alıyor. Sizlerin beğenisine sunulan yeni sezon koleksiyonunda şık modeller ve benzersiz tasarımlar dikkat çekici modeller arasında yer alıyor.