Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

12

ŞUB'14
Tesettür Abiye Elbise Seçimlerinde Nelere Dikkat Edilmelidir ?

 

En özel günler, anılarımızda en mutlu günlerimizin de resmidir. Böyle günlerde şık olmak bizim için çok önemlidir. Seçtiğimiz kıyafetimiz, eşarbımız, ayakkabımız ve çantamız… Hepsi tek tek düşünülmesi gereken konuların başında gelmektedir. Mutluluğun en özel fotoğraflarının çekildiği bu günde, seçtiğiniz abiye kıyafetinizi de özenle düşünmelisiniz.Tesettür abiye seçerken dikkat edilmesi gereken konuların en önemlilerini bugün sizlerle paylaşacağız.

Abiye elbisede model herşeyden önemlidir

Öncelikle nasıl bir elbise istiyorsunuz? Bunu çok iyi düşünüp karar vermelisiniz. İnternetten ya da dergilerden beğendiğiniz abiye elbise modellerini, tek tek bir kenara not alın. Sizin için en özel günde şıklığı mı ön planda tutuyorsunuz, yoksa tüm gözlerin sizin üzerinizde olmasını. Son yılların minimal trendini de göz önünde bulundurursak abiye elbiseseçiminizde şık ve elagan modelleri seçmenizi tavsiye ediyoruz. Beden yapınız ve kilonuz elbise seçiminizde diğer önemli bir konudur. Kilolarınızı en iyi kamufle edecek modellere öncelikli bakmalısınız. Bununla birlikte elbiselerde işlemelerin, dantellerin, ışıltının ve güpür detayların dağılımına ve tasarım şıklığına da dikkat etmelisiniz.

Renk seçimizde teninize en uygun tonu seçmelisiniz

Sefamerve abiye elbise seçiminizde model kadar önemli diğer bir konu da renkseçimidir. Mevsimlere göre de renk seçiminize dikkat etmelisiniz. Beyaz tenli bir hanımsanız, beyaz bir abiye kıyafet seçmenizi asla önermiyoruz. Beyazdan vazgeçemem diyorsanız abiye elbisenizin üzerindeki şal seçiminizi, daha natural tonlardan renkli bir şal olarak seçebilirsiniz. Bununla birlikte esmer tenli hanımlara da canlı renkleri önermiyoruz. Tüm bu detaylarla birlikte teninize gitmeyen bir rengi çok seviyor ve giymeyi çok arzuluyorsanız ufak tekef makyaj hileleri ile ten renginizde oynamalar da yapabilirsiniz.

 

       

 

Çok istediğiniz bir modeli bulamıyor musunuz?

Zaman zaman sizlere kombinlerimizde şık elbise modellerini paylaşıyoruz. Bazıları yurtdışı markalarından olduğundan kolay ulaşılmasında sorunlar yaşayabilirsiniz. Ama unutmayın herşeyin bir çaresi muhakkak vardır. Çok beğendiğiniz bir elbiseyi, özel dikim yapan bir butikte diktirebilirsiniz.

Hatta elbisenin istediğiniz detayını değiştirebilir, eklemeler dahi yapabilirsiniz. Abiye elbise seçtiğinizde kendi kararınıza kulak verin. Unutmayın en mutlu günler sizin tercihlerinizle olmalı.

Özel günlerinizde rahatlığınızı da göz ardı etmeyin

Özel günler şık bir kıyafetin ve topuklu ayakkabıların habercisidir. Böyle günlerde şıklığınızı düşünürken rahatlığınızı da asla göz ardı etmeyin. Ayağınızı sıkan ve size geceyi zindan edecek bir ayakkabı tercihinde asla bulunmayın. Böyle günlerde elbiseniz ayakkabınızı kapatıyorsa, platform topuklu ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Sürekli kayan bir ipek eşarp yerine, rahat hareket edebileceğiniz şal, özel günlerinizde kurtarıcı parçalarınız arasında olacaktır.