Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

25

ARA'13
Sefamerve Yeni Sezon Pardesü Modelleri

Sefamerve.com mütedeyyin ve muhafazakar hanımefendilerin ihtiyaç duyduğu dış giyim ürünleri arasında olan pardesü modellerini geniş bir yelpazede sunmaktadır. Sefamerve.com özellikle inanca dayalı dini hassasiyetleri referans almıştır. Türkiye'nin bir numaralı online satış sitesi sefamerve.com bünyesindeki tesettür giyim ürünleri arasındaki dış giyim kategorisi adı altında pardesü modellerini siz değerli takipçilerimize sunmaktadır. Aramiss , Berrince ,Vavella ve Şükran gibi bir çok tesettür giyim firması ile çalışan sefamerve.com bir o kadarda güvenilirliği ilede bir çok kullanıcısının güvenini kazanmıştır.

Deri Pardesü Modelleri 2014

Deriyi, giysi olarak insanlık tarihinin en kadim giysisi olarak kabul edebiliriz. Soğuktan korunmak için insanlar deriden, türlü türlü giysiler üretmişlerdir.

Deri, sadece bir giysi değil, farklı sektörlerde de insanlığın hizmetinde bir materyal olarak da yerini almıştır. Tesettür giyim markalarından bu sezonun en çok beğenilen deri pardesü modellerini, bugüne özel sizler için araştırdık.

Deri, giyim kuşam sektöründe her sezon adından söz ettirmektedir. Bu sadece bir giysi değil, aynı zamanda, ayakkabı, çanta, şapka ve birçok unsurun temel malzemesi haline gelmiştir. Bu açıdan da tekstilin yanında, tekstilden farklı olarak, deri sektörünün yeri bambaşkadır. Bu aynı zamanda modaya bir başka değer olarak yansımaktadır.

Biz bu yazımızda deriden imal edilen ürünlerden değil; daha çok deri pardesülerden beğendiklerimizi, paylaşmayı esas aldık. Birçok deri firması, gerek tasarımlarıyla, gerek modelleriyle yurt içi ve yurt dışı ihracaat kalemleriyle ön plana çıkmaktadır. Derinin sonbahar kış sezonundaki yeri giyim kuşam kültürümüzün aynı zamanda bir parçası haline gelmiştir.

 

        

 

Derinin hem kadim bir tarihi olmasıyla birlikte, otantik, mistik ve fantastik bir değeri vardır. Kreatörler bu dili iyi bilirler ve kreasyonlarını, müşterinin demogratif yapısına ve satın alma gücüne göre, algıları değerlendirip, dünyada genel geçer deri modasının kodlarını, yeniden yazarak, yepyeni modellerle koleksiyonlarını hazırlarlar.

Eskiler “Giy deri..Rüzgarın gitsin geri” gibi bir cümleyi kullanırlar. Elbette deriyle kendinizi soğuktan korumanın en güzel yoludur. Aynı zamanda deri diğer miflonlu ve sentetik kumaşlardan ayıran en önemli unsuru doğal ve estetik oluşudur. Çevreye ve kullanıcıya bir zararı yoktur. Bizler deri modellerinde suni deri kullanılmasından yanayız. Burada önemle atfettiğim şey özellikle kürkü için hayvan katliamına karşı olduğumuzu da belirtmeliyiz.

Daha çok etinden faydalandığımız hayvanların meşru kesiminden elde edilen derilerin işlenmesi bizim vicdani duyarlılığımız içinde yer aldığını da söylemeliyim. Deri sektörü öyle bir hal almıştır ki; tabii derilerin yanı sıra suni deriden de giysi üretimleri her yıl artmaktadır. Biz deri başlığı adı altında deri pardesü modellerinden (http://www.sefamerve.com/deal/356/Pardesu-Kap-Kampanyalari/) beğendiklerimizi sizlerle paylaşacağız. Umarım beğenirsiniz.