Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

24

ARA'13
Sefamerve Tesettür Elbise Modelleri

 

 

    Yeni sezonda kombinlerinizde ilham verecek sefamerve elbise modelleri bugün sizlerle paylaşmak istedik. Rahat bol kesim ve hatları gizleyen elbiseleri her kadın gibi biz de çok beğeniyoruz. Uzun elbiselerde model ve tasarım olarak kadınların daha rahat ettiğini biliyoruz.

    Elbiseleri kombin bakımından mütedeyyin ve muhafazakar bayanların yanı sıra tüm hanımların da rahatlıkla kullanabileceği bir kreasyon olarak düşünebiliriz. Rahat ve bol elbiselerin yaka kısmında derin bir açıklık varsa eğer; bunu izale etmenin yolu da, ince boğazlı bir triko gömlek, ya da bir flar yardımı ile kapatmanın mümkün olabilmesidir.

    Tesettür giyim bir bütündür. Hanımlar için giyim kuşam; duyguları, düşünceleri ve davranışlarıyla örtüştüğünde, kendisini en iyi şekilde ifade edebilmektir. 

    Bir anlamda da çeşit anlamında sınırları aşmadan, zarafet, nezaket ve hanımefendiliği vurgulayan bir kimlik ve kişilik olarak toplumda kabul görmek isterler. Kadın kibarlık ve yüceliğiyle de saygıdeğer oluşunu bir anlamda da kıyafetiyle tamamlamış olur.

 

        

 

    Tesettür Kombin yaparken de istediğimiz kreasyonu bulamasak da mevcut modellerle fikir vermek isteyerek, mevcut değerlere ayrıca eklemeler yapabiliyoruz. Mütedeyyin ve muhafazakar düşüncelerin yanı sıra liberal ve ölçülü giyinmeye dikkat eden diğer kesimlerin de ihtiyacını karşılayacak stil önerileri ve kombinlerimizi de sizlerle paylaşıyoruz.

    Tesettürlü hanımlar için günlük elbise ve kıyafetler önemli bir ihtiyaçtır. Özellikle hem tesettür giyim markalarının hem de diğer markaların sezon indirimlerinin başladığı bu dönemde özellikle online alışveriş sitelerinde de kaçırılmayacak indirimler mevcuttur.

   Sefamerve Kombinler 2014

    Günlük tesettür elbise ihtiyaçlarınızı oturduğunuz yerden, rahatça ve hesaplı şekilde karşılamanız için, online alışverişin sevilen sitelerindenSefamerve.com‘un en şık ve hesaplı günlük tesettür elbisebluzkap vetunik modellerini seçtik!

Günlük kıyafetlerinize servet ödemeyin, Sefamerve.com‘da kombin kıyafetler 49.90 TL‘den başlayan fiyatlarla…