Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

20

ŞUB'19
Kış Sezonuna Özel Bot Kombinleri

Her sezonun öne çıkan kıyafetleri vardır; yaz aylarında sandaletler ve tişörtler, kış aylarında ise sıcak tutacak kaban, bot gibi parçalar bu ürünlerin başında gelir. Özellikle şıklığına önem veren kadınlar, her sezon başında aldıkları son moda kıyafetlerle adeta şıklığını tamamlar.
 
Kış aylarında, her kadının ayakkabı dolabında mutlaka olması gereken botlar, kombinlerin en önemli tamamlayıcıları arasındadır. Bu nedenle kışlık bot alırken her zaman evdeki kıyafetlerle uyumunu düşünmek ya da yeni alınacak kıyafetlerle güzel bir kombin oluşturmak gerekir. Bot modelleri ve kullanım alanları hakkında bilgi edinerek, diğer kışlık kıyafetlerinizle birlikte güzel bir kombin oluşturabilirsiniz.
 
Kalın Topuklu Botlarla Kombin
Konforlu olması sebebiyle en çok tercih edilen modeller arasında yer alan kalın topuklu botlar, özellikle günlük giyim kıyafetleri ile güzel bir kombin oluşturur. Daha çok spor bir tarza sahip olan botlar, farklı pantolon modelleri ile birlikte kullanılabilir. Kalın topuklu botlarla giyilecek dar paça bir pantolon, üzerine tunik ya da panço tarzı bol ve uzun bir kıyafet şık bir kombin oluşturacaktır. Yine salaş bir giyimi tercih eden hanımlar, bol kesim pantolon ile kalın topuk kullanımında üstlerine alacakları dar bir bluz – yelek kombini ile modern bir kombin oluşturabilirler. Yine etek giymeyi tercih eden hanımların ise, kalın topuklu botlarını bol kesimli eteklerle kullanmalarını tavsiye ederiz.
 
Sivri Burun ve Topuklu Botlarla Kombin
Daha modern ve şık bir görünüme sahip olan botlar arasında vazgeçilmezlerden biri de sivri burun ve topuklu modellerdir. Özellikle iş hayatında ve şık davetlerde tercih edilen sivri burunlu botlar, daha çok boru paça pantolon ya da kalem eteklerle kullanılır. Özellikle deri ya da kadife gibi kumaşa sahip pantolonlarla sivri burun kullanımı, kombini daha da şık hale getirecektir. Sivri burunlu ve topuklu bir botun üzerine giyilecek bluz ve süet ya da deri bir yelek oldukça şık bir görünüm kazandırır. Yine şık akşamların en sevilen tafta eşarpları iyi birer tamamlayıcı olacaktır. Yine belden kemerli bir elbise, kemer ile aynı renkte sivri burun topuklu bot ile kış mevsiminin en özel kombinleri yapılabilir.
 
Düz Taban Botlarla Kombin
Uzun süre ayakta kalınacak günlerde mutlaka düz taban ve rahat bir bot kullanılmalıdır. Bot alırken ayağın içerisinde rahat olması, botun ayakta daha şık bir görünüm kazanmasını sağlar. Düz taban botlar, kombinlenmesi en kolay olan modeller arasındadır. Burada da kombin yapılırken botun burun kısmı öne çıkmaktadır. Daha şık olan sivri burun ve düz taban botlar, kışlık düz renkte elbiselerle kullanılabilirken, yuvarlak burunlu botlar daha çok pantolonlarla tercih edilir.





Anahtar Kelimeler: