Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

16

KAS'18
Sonbahar - Kış Sezonuna Özel Tesettür Modası
 
2018-2019 Sonbahar-Kış Tesettür Modası
 
Yeni bir sezonun habercisi olan sonbahar, kendine özgü renklere sahiptir. Daha çok kahverengi tonlarının ve hakilerin bu mevsimle özleşteştirildiğini söyleyebiliriz.
2018  Sonbahar – Kış sezonunda da yine toprak tonlarının ön plana çıktığını ve bu tonlara ekose detayların, emitasyon kürklerin, çiçek desenlerinin ve metal aksesuarların eşlik ettiğini görüyoruz.
 
Hangi Tesettür Renkleri Bu Sene Moda Olacak? 
 
Doğanın renk değiştirmesinden ilham alan tasarımcılar bu değişimi giyim tarzlarına uygulamaya başladı. Kahve tonlarının, krem geçişlerinin hakim olduğu uzun hırkalar bu sezonun kurtarıcısı olacak. Özellikle örgü modellerde uygulanan bu renkler gardırobunuzda mutlaka yer alması gerekenlerden diyebiliriz. Aynı rengin farklı tonlarının kullanıldığı giysiler, hardal sarısı, toprak tonları, yağ yeşili gibi renkler de bu sezon ön plana çıkıyor. Toprak tonlarının yanı sıra dinamizmi yaşamak isteyenler için turuncu, pembe, asit yeşili gibi canlı renkler göze çarpıyor. Sonbahara en çok yakışan tarçın ve kiremit rengi ise trençkot ve feracelerde sıkça kullanılan renkler arasında yer alacak.
Küçük bir tüyo; dünya çapında üne sahip markaların 2018-2019 Sonbahar-Kış sezon defilelerinden hareketle canlı renkler ile nötr renklerin kombinlenmesi bu sezonun trendleri arasında.
 
   
 
 
Hangi Desenler ve Detaylar Bu Sene Moda? 
 
Bu sezon en çok göreceğimiz desenlerden birisi; ekose. Hırkalardan trençkotlara, feracelerden tuniklere her alanda kullanılan ekose deseni sezonun en göze çarpan deseni. Özelliklerde eteklerde ekose kullanımı bu yılın trendini oluşturacak gibi duruyor.  
Ekose desenin yanı sıra bu sezonda farklı tarzda desenler de bu sezonun trendleri arasında. Çiçek desenlerinin hakim olduğu elbiseler bu trendin başlıca mimarları. Desenli bir elbisenin üzerine giyeceğiniz canlı renklere sahip bir kap ile göze hitap eden bir tarza sahip olabilirsiniz. 
 
   
 
Bu Senenin En Moda Kombin Parçaları
 
Sonbahar-Kış sezonunun en dikkat çeken özelliği deri lazer kesimler, kullanılan altın metal düğmeler ve püsküller. Sonbaharın en sevilen parçalarından olan hırkaların kollarında payet işlemeler ve metal detaylar yer alacak. Kapların yakalarında peluş kullanımı ise sezonun vazgeçilmezi olmaya aday gözüküyor. Uzun örgü hırkaların yaka detaylarında da peluş kullanımı yeni bir akım oluşturma yönünde emin adımlarla ilerliyor. Tak-çıkar peluşları farklı parçalarda kullanarak kendi stilinizi de oluşturabilirsiniz. Parlak metal detaylara sahip parçalar ile sade ve yumuşacık dokularıyla kombinlenmeye hazır trikolar gardırobunuzda yer almaya hazır. Pileli etekler yazın olduğu gibi yeni sezonda da etkisini sürdürmeye devam ediyor. Metalik, deri ya da kadife kumaş ile sezona uyum sağlayabilirsiniz. Soğuk kış günlerinde bu etekleri sıcacık trikolar ile kullanabilirsiniz.
2018-2019 Sonbahar-Kış tasarımları, mevsime ayak uyduran toprak tonlarının yanı sıra canlı renk ve desenleri kombinleyerek özellikle kış döneminin rehavetinden uzaklaşmanızı ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan bir sezon olacak gibi görünüyor.
 
 






Anahtar Kelimeler: