Product has been added to Cart

X
GO TO THE CART
CONTINUE SHOPPING

08

AUG'14

 

Yaz sezonu hızla ilerlerken düğün davetiyeleri de gelmeye devam ediyor. Gelinler kadar gelinin arkadaş çevresini de tatlı bir telaş sardı. Düğün için ne giysem? Aradığınız sorunu cevabını bulmanız için sizlere birbirinden güzel  uzun abiye modelleri seçtik.
 

08

AUG'14
 
 
Eğe Üniversitesinde yapılan bir araştırmada liflerinde baklava dilimi şeklinde anizotrop basit prizmatik bitki kristallerinin olduğu anlaşılmıştır. Bunun ise mekanik temizliğe tesiri büyüktür.
 

08

AUG'14
 
 
Evvela şunu ifade edelim ki, Allah hafıza gücü, ezberleme istidat ve kabiliyeti vermemişse hiçbir şey yapamayız
 
Eğer böyle bir durum mevzu bahisse O'nun verdiğine kanaat etmeli ve Allah'a hamd ve sena etmelidir.
 

07

AUG'14
 
 
 
 
Ramazan’dan sonra gelen ay Şevval ayıdır.Bu ayda tutulan altı günlük oruca “altı gün orucu” adı verilir.
 
Müstehap olan bu “altı gün orucu”nu tutmak isteyenler, bunu peşpeşe tutabilecekleri gibi belli aralıklarla da tutabilirler. Bunların birini diğerine üstün kılacak dini bir delil yoktur. 

 

07

AUG'14
 
 
Şüphesizki derdi veren Rahman dermanını da derdin içerisinde gizlemiştir. Bize düşen tevekkül ile önlemlerimizi aldıktan sonra geri kalanını Allaha bırakmaktır.Muhakkak sonunda salavat ve Eyüp as duası okunmak kaydıyla. terkibe uygun okunur.
 
 
Bu terkipler 21 gün devam edilecek sonra 3 gün ara verilecek sonra 20 gün daha devam edilip toplamda 41 gün tamamlanmış olacak.
 

06

AUG'14
 

 

 

 

Sefamervedeki yeniliklere inanamayacaksınız. Gün geçtikçe büyüyen tesettür firmalarının online satıştaki öncülerinden biri olan Sefamerve bir yeniliğe daha imza atarak yine farkını ortaya koydu.

 
 

 

06

AUG'14
 
 
Özel Konya Farabi Hastanesi diyet ve beslenme uzmanı Hilal Acar, midedeki yanma, ekşime, ağrı ve bulantıların zaman zaman birçok kişinin en büyük problemi haline gelebildiğini belirtti.

 
 
 

06

AUG'14

Kur’ân’ın bozulmadığını anlamanın en güzel yolu onu okuyarak manalarından ve mucizelerinden haberdar olmaktır. Bu yönden söylenebilecek o kadar çok mucizeli özellikleri vardır ki, saymakla bitmez.

05

AUG'14

 

 

Zengin tesettür koleksiyonuyla sefamervenin rakiplerine fark atması sürpriz olmuyor. Sefamerve giyim yeni sezon modelleri içinde en fazla alakayı, tesettür kot modelleri ve kombinlerinde görüyor. 

05

AUG'14

 

İstiğna; ihtiyaç sahibi olmamak veya ihtiyacını kimseye arz etmemek ve kendi imkânlarıyla yetinip kimseye el açmamaktır. Birincisi Allah’a aittir ki Samed olduğu için kimseye muhtaç değildir. İkincisi ise mahlûkata aittir ki, Allah’tan başka kimseye iltica ve iltifat etmez. Bu anlamdaki kişiler maddeten belki dünyanın en fakirleri olabilir, ama maneviyat âleminin sultanlarıdır. Gönül tokluğuyla hayatlarını geçirirler, yüzsuyu dökmezler.

 

05

AUG'14
 
Kur'an'da, "İnsan aldığı gıdalara bir baksın! Biz yağmuru gökten bol bol yağdırdık. Sonra (bitkiler bitsin diye) toprağı nasıl yardık. Kendinize ve hayvanlarınıza bir gıda ve fayda olması için yeryüzünde ekinler, üzüm bağları, yoncalar, zey­tinler, hurmalar, iri ve sık ağaçlı bahçeler, meyveler ve çayır­lar bitirdik"( Abese Suresi, 24-32; ayrıca bk. En'am Suresi, 99, 141; Nahl Suresi, 11; Nur Suresi, 35. ) buyrulmuştur.
 

04

AUG'14

 

Tesettür giyiminde şıklığın önemli parçalarından olan tuniklerin kıyafetlerle uyumlu olması ve yeni sezonun modasına uyması bayanların her zaman şık gözükmesine büyük katkı sağlar.


 

 

04

AUG'14

 

Uzmanlar uyarıyor: Patates cipsi kalp rahatsızlıkları, obezite ve kanser riskini artırıyor. Çocukların geleceğini karartıyor 
 
Dünya Sağlık Örgütü ile Amerikan Gıda ve İlaç Kurumu’na göre bir yetişkinin günde en fazla 6 gram tuz alması, 65 gram yağ tüketmesi gerekiyor. Yani günde 2 paket cips yiyen bir çocuk bu oranları fazlasıyla aşıyor! 

04

AUG'14
 
 
Anne ayı iyi bir avcıdır. Bu bilgisini yavrusuna da aktarmak ister.
 
Balık avlarken bir iki yaşındaki yavru da annesinin yanındadır. Birlikte suya girerler…
 

04

AUG'14
 
 
Dünyaya ve onun geçici zevklerine dalanlar, ölümü akıllarına hiç getirmezler. Bir gün hatırladıklarında da, dünyada yapamadıkları şeyler için vahlanır, ardından da onu kötülemeye başlarlar. Bu haldeki bir kimsenin ölümü anması, onu Allah’a yaklaştırmaktan ziyade daha çok uzaklaştırır.
 

 

02

AUG'14

 

Her kesimden kadına hitap eden tasarımlarıyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Sefamerve.com, Sefamerve Çocuk ile pazardaki yerini kotuyor.

02

AUG'14

 

 

Türkiye’deki tüketicilerin büyük kısmı internet üzerinden yapılan alışverişe temkinli yaklaşıyor. Gönderim süresi, iade hakkı ve güvenlik gibi unsurlar tüketiciler için soru işareti taşıyan unsurların başında geliyor. Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu Kliksa, tüketicileri online alışverişte merak edilen noktalara dair bilinçlendirmek amacıyla doğru bilinen 10 yanlış noktayı açıkladı.
 

02

AUG'14

 

Mukarreplerden keşif ve keramet sahibi bir zat, Arafat’ta iblisi insan suretinde gördü. Baktı ki zayıf, benzi soluk, gözü yaşlı, kamburu çıkmış perişan bir vaziyette. Bunun üzerine bu zat iblise şöyle sordu:
 
“Niçin gözün yaşlıdır. Kim ağlattı seni?”

01

AUG'14

 

Tüketicilerin online alışverişten uzak durmasının en önemli sebeplerinden biri internetten alışverişi güvenli bulmamaları. Kredi kartı bilgilerini depolanacağı ve üçüncü partiler tarafından çalınacağından, kartlarından fazla para tahsil edileceğinden korkan ve endişe duyan tüketiciler bu sebeplerden e-ticaret sitelerine kuşkuyla yaklaşıyorlar ve internet üzerinden alışveriş yapmaktan uzak duruyorlar.
 
Trefwoorden:

31

JUL'14

 

Kur'an-ı Kerim'de İsrailoğulları ile ilgili 41 ayet geçiyor. Peki Kur'an Gazze'yi kana bulayan İsrail'den nasıl bahsediyor?
Ey İsrailoğulları, size verdiğim nimetimi hatırlayın, bana verdiğiniz sözü tutun ki, ben de size verdiğim sözü tutayım ve sadece benden korkun! - Bakara / 40