Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Çift Fermuarlı Bel Ve Çapraz Çanta Bs 001261 Sıyah

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

710233

RENK :

Siyah

KUMAŞ :

Suni Deri

DESEN :

Düz

MEVSIM :

4 Mevsim

Siyah renktedir. Suni deri. Sade. 4 Mevsim tercih edebilirsiniz.
En-Boy 22x16 cm dir. Modaya Uygun Rahatlık Arayanların Tercihi Bel Çantaları90’ larda trend olan bel çantaları son birkaç yıldır tekrar trendlere girmiş vaziyette. 2017’de tekrardan hayatımıza giren bel çantaları son yıllarda hemen hemen herkesin gardırobunda bulunuyor. Bu trendin tekrardan hayatımıza girmesine rahatlığı ve şıklığından ötürü mutlu olmak gerek Bel çantaları rahatlığına önem veren kişiler için oldukça uygun bir çanta modeli. Hem küçüklüğü sayesinde yanımıza gereksiz eşya almamızı engelliyor hem taşıma rahatlığı sağlıyor. Bu rahatlıklarının yanında şık ve cool bir görünüm yaratıyor.Bel çantaları, çantasını sürekli bir yerlerde unutanların da kurtarıcısı niteliğinde. Yüksek bel pantolon basic bir bluz ve bel çantasıyla gezmelerin tadını çıkarınBel çantalarını kombinlemek de oldukça kolay. Bol bir kıyafetin beline kemer takmak istediğinizde kemer yerine bel çantası kullanabilirsiniz. Geniş uzun gömleklerinizin ya da geniş bir elbisenizin belini dar göstermek istiyorsanız belinize bel çantası takabilirsiniz.Çantasız asla dışarı çıkamayan ama yürüyüşlerde de çantasından rahatsız olanlar için bel çantaları mükemmel bir tercih

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


22 Nisan Pazartesi-24 Nisan Çarşamba

Mağaza Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$20.36
HEMEN AL $8.14

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER