Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Çok Fazla Yemem Hep Kendimi Düşünmem 699014

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

101304

TÜR :

Eğitim Kitabı

Nesil Basım 699014 Çok Fazla Yemem Hep Kendimi Düşünmem. 6 HAYVAN 6 EĞLENCELİ KİTABA DÖNÜŞTÜ
Meraklı Uğur adında bir uğur böceği minicik boyuna, narin kanatlarına bakmadan büyük işlere kalkıştı. Sırtına çantasını, boynuna fotoğraf makinesini taktı, dünyanın dört bir yanını dolaşmaya çıktı.
Önce fille karşılaştı. “ARKADAŞIM OLMADAN SU BİLE İÇMEM!” diyen fil ağabeyinden “paylaşmayı” öğrendi.
Sonra ormandan ayrılıp kutuplara doğru uçtu. Orada bir penguen ailesiyle tanıştı. “ÇOCUĞUM OLMADAN ADIM BİLE ATMAM!” diyen baba penguenden “şefkati” öğrendi.
Kutuplardan sonra biraz da okyanuslara bakmaya karar verdi, bu sefer de yunusların misafiri oldu. “KARDEŞİM OLMADAN YÜZÜM GÜLMEZ!” diyen yunustan “kardeş sevgisini” öğrendi.
Derken yolu balta girmemiş ormanlara düştü. “ÇOK FAZLA YEMEM HEP KENDİMİ DÜŞÜNMEM!” diyen aslandan “kanaati” öğrendi.
Bu sefer zürafaların yanına uçtu. “YARDIM ETMEZSEM BOYUM UZAMAZ!” diyen zürafadan “yardımseverliği” öğrendi.
Ormanda biraz daha ilerleyince bu sefer minik sevimli bir arkadaş edindi. “YAZIN BİRİKTİRMEZSEM KIŞIN AÇ KALIRIM!” diyen sincaptan “tutumlu olma”yı öğrendi.
Meraklı Uğur tanıştığı her yeni arkadaşının hem hikâyesini yazdı, hem de fotoğrafını çekti. Hikâyeler, anlattığı hayvanların şeklinde birbirinden güzel kitaplara dönüştü.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


23 Nisan Salı-25 Nisan Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$5.08

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver