Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Mıknatıslı Şal Eşarp Askısı Düz 1856-03 Beyaz

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

134482

RENK :

Beyaz

KALIP :

Uzunluk: 38

Beyaz renktedir. Standart.
Düz model askılarımızda kutu içerisinden 10 adet neodyum 1. kalite piyon mıknatıs ve arkasında 2 yerden sabitlenmiş 1.kalite ekstra güçlü çift taraflı bant bulunan metal ve renkli çerçeveli levha çıkmaktadır.
Eşarp şal ve fularlarınız bu mıknatıslar ve levha arasında sabitlenip saklanmaktadır. Metal levhayı çift taraflı bant sayesinde duvar ,kapı arkası ,dolap içi, dolap kapağının iç kısmına ,dolap dışı,ayna ,vestiyer gibi kısacası ıslak olmayan herhangi bir zemine sabitleyebilir ,dilerseniz vida ile daha da güçlendirebilirsiniz.
Neodyum mıknatıslar, bilinen standart kömür mıknatısların 3 katı çekim gücüne sahiptir,her bir mıknatıs eşarp şal ve fularlarınızı rahatlıkla taşıyabilmektedir. Beyaz Pembe ve Turkuaz olarak 3 faklı renk seçeneği mevcuttur.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


29 Nisan Pazartesi-30 Nisan Salı

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$10.16

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER