Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

30

KAS'13
Tesettür Giyim Tunik Modelleri

 

 

 2014 Yeni sezon tunik modelleri farklı renk ve tasarımları ile siz tesettürlü hanımlarla buluşmaya devam ediyor. Genellikle krep ağırlıklı kumaşlardan üretilen sefamerve tunik modelleri farklı renk eşarp ve şal ile rahatlıkla kombin yapılmaktadır. Her mevsim tercih edebileceğiniz yeni sezon 2014 tunik modelleri kalitesi ve görünümü ile günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz rahat bir yapıya sahiptir. 

 

 Tesettürlü hanımların en büyük kurtarıcısı iki sezondur birbirinden güzel uzun tunik ve gömlekler oldu. Dar paça pantolonlar en uyumlu kombini yakalamanızı sağlıyor. Ayakkabı tercihlerinizde özel bir gün ise kesinlikle topuklu tercih etmeniz gerekiyor. Babetler ise günlük kullanım için çok daha uygun.  Yalnız bu tuniklerde dikkat edilmesi gereken nokta, bedeninize uygun olanı tercih etmek. 2014 Yeni sezon tunik modelleri kalıp olarak daha salaş modeller ortaya çıktığı için örneğin, bir beden büyük alınan tunikler üzerinizde hoş olmayan kombinler oluşturuyor.En büyük artısı hatları belli etmemesi. Bu parçalar genel olarak düz renk kumaşlardan üretildiği için kombinlerimizde desenli eşarp ve şallarımızı rahatça tercih edebiliyoruz.

 

 2014 Yeni sezon tunik modelleri beden ölçülerinize uygun fiziğinize tam oturan modelleri ve kalıpları tercih ettiğiniz takdirde en düzgün görüntüyü yakalamış olacaksınız. neredeyse piyasadaki tüm uzun tunik ve gömlek modellerini sizlerin beğenisine sunuyor. Sitemize uğramadan karar vermeyin. Her beden ve vücut tipine uygun, kullanım açısından risksiz bir kalıbı olan tunik ve gömlekleri dilediğiniz gün tercih edebilirsiniz.