Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

31

EKİ'14
Sefamerve'den Bebeklere Özel Ürünler

 

Günden güne büyüyen tesettür firması Sefamerve'den bir yenilik daha.. Bebek atkı, bere ve şapka satışına başlayan Sefamerve çocuklarınız için birbirinden sıcak kış ürünlerini bir araya getirdi.İşte sizin için derlediğimiz modellerden birkaçı..

 

 

 

Bu dünyalar tatlısı bebeğimizin şapkası onun minicik kulaklarını korumak için birebir. Kocaman bir kurdelasıyla gönderilmeye hazır hediye paketi gibi duruyor değil mi? Ürünü daha detaylı incelemek için resmine tıklayabilir, dilerseniz sipariş verebilirsiniz. Sefamerve size hem kapıda ödeme hemde kredi kartıyle ödeme imkanı sunuyor. Üstelik birçok ülkeye ürünlerimizi de gönderiyoruz. Kumaşı koton olan bu ürün 36 aylığa kadar olan bebekleriniz için kullanılabilir.

 

 

 

 

 

Bu küçük hanımın şapkası ise güzel kızınızın aksesuarı olabilir. Kocaman gül detayıyla onun güzelliğini daha ön plana çıkarmaya ne dersiniz. İşte fırsat. Resme tıklayarak ürünü daha detaylı incelemelisiniz.

 

 

 

 

 

 

 

İnanmayacaksınız ama artık bebekler sizden daha süslü Şu şapkanın güzelliğine bakar mısınız. Dünyanın en tatlı varlıkları olan bebekler birer oyuncak gibi ve kusursuzlar. Sizde kızınıza bu kadar süslü bir şapka almak istiyorsanız resme tıklamanız yeterli olacak.

 

 

 

 

 

Bu yakışıklının şapkası 36 aylık koca adamlar için ideal olan modellerden. Renkleriyle deçocuğunuza çok yakışacağınızı düşünüyorsanız sadece 24.90 TL karşılığında oğlunuzun minicik kulaklarını ısıtabilirsiniz. Üstelik Sefamerve birçok avantajın yanısıra size ürünü kullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkı  tanıyor. Modeli daha yaından incelemek için resme tıklamanız yeterli olacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İşte dünyalar yakışıklı bir oğlumuz daha. Şapkanın renk uyumu mmuhteşem görünüyor. Çiçek renkleri çok canlı. Ürünü daha yakından incelemek ve sipariş vermek için mutlaka resme tıklamalısını.

 

 

 

 

Beyaz tutkusundan vazgeçmeyen hanımlar için bu model mükemmel.. Saflığın ve temizlipğin rengi olan beyaz, güzel kızınıza çok yakışacak. Ürünü daha yakından incelemek için resme tıklamanız yeterli olacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İşte dünyalar tatlısı bebeğiniz için seçtiğimiz son model.. Giyiminden yetişmesine kadar hayatının tüm evresinde bebeğinin yanında olan annenin zevkine göre bebeğini giydirmesi en doğal hakkı elbette. Bu model ve renkte olan şapkamızda bebeğinizi oldukça şirin gösterecek. Çiçek detayları çok şık duruyor. Kumaşı koton ve fiyatı 25.90 TL Modeli daha yakından incelemek için resme, diğer tüm bebek şapka ve berelerimizi incelemek için buraya, bebeğime alışveriş yapmışken kendime yapmadan olmaz diyorsanızda birbirinden avantajlı modellerimiz için aşağıdaki butona tıklamanız yeterli. Keyifli alışverişler.