Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

18

EKİ'14
Şal, Eşarp ve Boneler de Stokları Yeniledik
 
Günden güne büyüyan sefamerve, şüphesiz online tesettür firmaları içinde en bol çeşide sahip olanı. Hergün onlaraca model güncellemesinin yanısıra stoklarda da sık sık güncellemelere gidiliyor. Sizler için son güncellenen eşarp ve şal modellerini aynı başlık altında topladık. Üstelik tesettür bonelere de değinmeden geçmek istemedik.
 
 
 
 
Farklı renklerdeki şalların üzerine işlemelerle çok daha güzel bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Sefamervenin Aleyna şal modelleri bu 
modellerden sadece bir tanesi, Üstelik renk seçeneği de oldukça fazla. Fiyatı da çok uygun, sadece 19.90 TL
 
Renk:  Mint Yeşili Taş 
Kalıp:  Uzunluk : 80-180 
Kumaş:  Poliviskon 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Farklı renkelerinin mevcut olduğu bir diğer modelimiz ise, Sefamerve İlknur şal. Birçok rengine ve çeşidine dilerseniz resimlerin üzerlerine tıklayarak dilersenizde www.sefamerve.com sayfamızı ziyaret edip arama bölümüne ilgili şalların isimlerini yazarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
 
Renk:  Fıstık yeşili 
Kalıp:  Uzunluk : 70-175 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Emine Şal modelimiz yine farklı renklerdeki şalların üzerlerine işlemelerle farklı bir duruş kazandırılan şallardan bir diğeri. Renk yelpazesi de yine oldukça geniş.
 
Renk:  Fuşya Lacivert 
Kalıp:  Uzunluk : 80-180 
Kumaş:  Poliviskon 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Özellikle genç kızların sıklıkla tercih ettikleri modellerden birisi Sefamerve Ülkü Şal modelleri. Tonlamalarının yakınlığıyla iki rengin uyumunu yakalayan şallar hem spor kıyafetlerinizin hemde özel gün kıyafetlerinizin üzerine rahatlıkla kombinleyebileceğiniz türden.
 
Renk:  Yağ Yeşili 
Kalıp:  Uzunluk : 70-175 
Kumaş:  Poliviskon 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Siyah renginin asilliği uç kısmına renkl, eklemelerde detaylandırılırsa işte ortaya böyle hoş bir görüntü çıkar. Sefamerve müberra eşarp modellerinde işlemelerin zarifliği eşarbınızı kıyafetlerinizle kombinlemeniz için birebir.
 
Renk:  Eflatun Siyah 
Kalıp:  Uzunluk : 108-108 
Kumaş:  Şifon 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Müberra eşarpla hemen hemen aynı görünümde fakat çok daha farklı bir detayda olan Mehveş eşarp modelinide sitemizde mutlaka daha yakından incelemelisiniz. Vav detayıyla göz dolduran bu model sadece 28.90 TL
 
Renk:  Siyah Gri 
Kalıp:  Uzunluk : 108-108 
Kumaş:  Şifon 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İşte en tatlı renklerin kombinlendiği, İstanbulun en şık mekanlarının isimleriyle detaylandırılmış Maral aşrp modelimiz. Pembenin en tatlı tonu diyebileceğimiz bu eşarp sadece ama sadece 14.90 TL.
 
Renk:  Vizon Pembe 
Kalıp:  Uzunluk : 90-90 
Kumaş:  Poliviskon 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Başörtülerde tek renkten yana olan hanımlar için Hicran eşarp modelimiz birebir. Birçok renk seçeneği ile satışa sunulan bu modelin uç detayları odukça farklı görünmesine sebep oluyor. Özellikle uç detay renklerinde bir kıyafetle kombinleyebileceğiniz eşarplara daha akından bakmak için resmin üzerine tıklamanız yeterli.
 
Renk:  Mint Yeşili Lacivert 
Kalıp:  Uzunluk : 90-90 
Kumaş:  Poliviskon 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hemen hemen tüm tesettürlü hanımların ortak sorunudur şal bağlama teknikleri. Farklı yöntemlerle dolama yaptığınızda sıkıntı olmayabiliyor ancak şallar genelde ne yazıkki boynunuzun yada kulaklarınızın görünmesini engelleyemiyor. Dolayısıyla tesettürünüz zedelenmiş oluyor. Sefamerve bu konuda bir yeniliğe imza atarak tesettür boneleri sizlerle buluşturmuştu. Kullanımı oldukça rahat olan bu boneler eşarp yada şallarınızın altından boyun, kulak görünümünü engelliyor. Üstelik farklı modelleri de mevcut.
Sefamerve Tesettür Bone. Lycralı kumaştan imal edilmiştir, esnektir. Başınızı ağrıtmaz, boyun hareketlerinizi engellemez kayma yapmaz, terletmez. Tesettür bone sayesinde şalınız açıldığında boynunuz kulaklarınız gözükmez. Şalınızı iğnelemeden, bağlamadan, rahatlıkla arkaya atarak veya bol bir şekilde bağlayarak kullanabilirsiniz. Çekim esnasında topuz toka kullanılmıştır. Topuz tokayı ayrıca sipariş vermeniz gerekmektedir.
 
ÖNEMLİ: Kişisel kullanım ürünüdür. Paketi açıldıktan sonra iade yada değişim hakkı bulunmamaktadır.
 
Renk:  İndigo 
 
 
 
 
 
 
 

Standart bonelerle başı dertte olan hanımlar için boru bone modeli oldukça ideal. Yine bu modelimizi de resme tıklayarak detaylı inceleyebilir dilerseniz sefamerve ayrıcalığından yararrlanarak siparişlerinizi verebilirsiniz.

 

ÖNEMLİ: Kişisel kullanım ürünüdür. Paketi açıldıktan sonra iade yada değişim hakkı bulunmamaktadır.
 
Renk:  Turkuaz 
Kumaş:  Penye 
 
Kargo ulaşım süresi sizin bulunduğunuz yere göre değişmektedir. Merkezde iseniz en geç 3 gün içerisinde sürat kargo ile ulaşmakta köy, kasaba yada belde de bulunuyorsanız 1 hafta içerisinde Ptt kargo ile ulaşmaktadır .
Yurtdışı siparişlerinizi Kredi Kartı, Banka Transferi, Paypal ödeme yöntemi ile sitemiz www.sefamerve.com `a üye olarak verebilirsiniz efendim.. Kargo ücreti sistem üzerinden ağırlığa göre hesaplanmaktadır. Bu linke tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz. 
Yurtiçi kargo ücretimiz 4.90 TL dir. Ancak Kapıda ödeme ile sipariş verirseniz ek olarak 3 TL Kapıda ödeme hizmeti bedeli alınmaktadır.