Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

19

TEM'14
Feracelerde Sefamerve Şıklığı
 
 
 
 
 
 
Tesettür giyim modelleri arasında en fazla tercih edilen ferace modelleri özellikle son dönemde tesettürlü bayanlar tarafından sıkça kullanılmaya başlandı. Hem günlük hem de özel günlerde kullanıma uygun feraceler başta siyah olmak üzere farklı renk ve modellerle tesettür markalarının ve butiklerin vitrinlerinde yerini aldı. Dört farklı renkte oluşan Begüm Özel Tasarım Feraceler, duruşuyla ve işlemeleriyle oldukça şık duruyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Özel tasarım feracelerden taşlı feracelere, sade modellerden işlemeli modellere kadar sayısız farklı çeşidi bulunan feraceler özellikle online alışveriş sitelerinde oldukça fazla rağbet görüyor. Üstelik detayları da çok hoş.
Türkiye’nin en büyük tesettür alışveriş sitelerinden biri olan Sefamerve.com‘da yeni sezonda satışa sunduğu ferace modellerinde farklılıklar ve çok özel fiyat avantajı yakalamış durumda. 
 
 
 
 
 
Beğendiğiniz modele oturduğunuz yerden ister kredi kartınızla ister havale ile isterseniz de kapıda ödeme seçeneğiyle sahip olabilirsiniz.
Kapşonlu modelleri de mevcut olan ferace modellerini 38 bedenden 48 bedene kadar bulmak mümkün.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bu ferace modelimiz ise elbise tarzı duruşuyla ve mevsimlik kumaşıyla hanımlar arasında oldukça tercih edilen modellerden. Ramazana özel fırsatlardan yararlanarak sefamerve.com sitesinden detaylı inceleyebilir 200 TL ve üzerindeki siparişlerinde kargo ücreti ödemeden alışveriş yapabilirsiniz.