Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

06

ŞUB'14
Hayyat ve Aysha Dergilerinin Şubat Sayıları Sefamerve.com' da

    

 

Hayyat Dergi Şubat sayısı stil ve moda sayfaları ile Sefamerve.com’da!

 

Ocak ayında yayın hayatına başlayan Hayyat Dergi; siz modaseverlere dopdolu moda ve stil sayfaları ile 2. sayısında Aşk’la Tasarladık, Aşk’la Hazırladık diyor...

 

 

 

Hayyat Dergi İçin Aşk’la Tasarladılar

 

 

10 Tasarımcı Hayyat Dergi’nin Şubat sayısı için “Aşk” temalı 10 özel tunik tasarladı. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü önceden karşılayarak Hayyat Dergi okurlarına güzel bir sürpriz hazırlayan birbirinden değerli isimler şöyle; Çağla Aksu, Esin Ertan, Gönül Kolat, Hilal Oğuzkan, Kuaybe Gider, Kübra Tekin, Neşe Kahramantürk, Pınar Akşam, Safiye Ekiz ve Şüheda Aydın.

 

Styling'ini Esra Seziş'in yaptığı çekimlerde, tasarımcılar kendi tasarladıkları ürünleri ile birlikte poz verdiler. Aşkın ve sevginin hemen her halinden ilham alan tasarımcıların kimi sevgiliye/eşe olan aşkı, kimi aile ve çocuklarına olan aşkı, kimi de İlahi Aşk’ı tasarımlarına yansıttı. Aşk temalı bu özel kıyafetler ve çok daha fazlası şubat sayısında da siz seçkin hanımefendileri bekliyor.

 

Özlem Yeprem’in sıcacık gülümsemesi Hayyat Dergi Şubat kapağında

 

Oyuncu, eski manken, girişimci ve şimdi de takı tasarımlarıyla adından söz ettiren Özlem Yeprem ile gerçekleştirilen kapak çekimlerinin yanı sıra tasarımdan modaya keyifli bir sohbet de Hayyat Dergi okuyucularını bekliyor.

 

Hayyat Dergi Şubat 2014 Sayı: 2

 

Kredi kartı ile yapılan alışverişlerinizde kargo bedava..

 

 

 

Aysha Deri

 

 

Yaşam ve stil uzmanı güçlü kadrosu ve farklı bakış açısıyla hoşgörü misyonunu temel alan Aysha Dergi, modern ve gelenekçi yapımızı çok iyi harmanlayıp, geçmişteki köklü değerlerimizden taviz vermeden, geleceği de ufkuyla idrak eden kitleye ulaşmayı hedefliyor.

 

2013 yılı Ocak ayında yayın hayatına başlayan Aysha Dergi; her sayfası güncel haberler, seçkin kişilerle röportajlar, moda, kültür-sanat, yaşam ve stil gibi yaşamın tüm renklerini içinde barındırıyor. Cemalnur Sargut, Talha Uğurluel, Figen Es gibi birbirinden değerli kalemlerin yer aldığı dergi, her sayısıyla kadın okuruyla buluşmaya devam ediyor.

 

Toplam 27.638 satış noktası ile A, B ve C gruplarına hitap eden Aysha, ülkemizdeki tüm D&R, Tansaş, Migros ve seçkin kitapevlerine Turkuvaz Dağıtım tarafından eş zamanlı olarak dağıtılıyor.

 

Her sayısıyla daha da fazla okura ulaşan Aysha Dergi, okurlarından aldığı güç ile toplumun en değerli varlığı olan kadının her daim yanında oldu. Bilgilenme ve öğrenme çağındaki ülkemizde, oluşturduğu kendine ait tarzıyla var olan Aysha Dergi ‘Aslolan Kadındır’ düşüncesiyle yoluna devam ediyor.

 

Aysha Dergi Şubat sayısı zengin içeriği, çarpıcı yazarlarıyla yine dopdolu!

 

Aysha Dergi, 14.sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Her sayfası güncel haberler, seçkin kişilerle röportajlar, maneviyat, moda, kültür-sanat, yaşam ve stil gibi yaşamın tüm renklerini içinde barındıran dergi, kadına dair ne varsa kadın’larla paylaşmaya devam ediyor.

Aysha Dergi Şubat sayısında bu ay;
Dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu’nun ofisine gittik. Kıyafet seçiminde fark etmeden yaptığımız yanlışlar, dolabımızın olmazsa olmazları, kilolu hanımların giyim tarzları ve elbette 2014 yaz trendlerini konuştuk. Atıl Kutoğlu önerilerini okumadan geçmeyin.

Pastel renkler geri döndü, country şehre indi, mor renk hayatımıza fazlasıyla hakim oldu. Renkler, trendler, kombinler ve aksesuarlar stil sayfalarımızda modaya yön veriyor. Eminim ki bu öneriler günlük hayatınızda çok işinize yarayacak.

Siz bu satırları okurken, bizler yeni sayımıza başlamış olacağız. En iyiye, en güzele doğru ilerlemek için yola devam ediyoruz.

ve tabiki moda sayfalarında en yeni trendler, hediye alternatifleri, alışveriş önerileri kısaca kadına dair herşey bu ay ki sayıda…

- See more at: http://www.ayshadergi.com/tr/aysha-dergi/aysha-dergi-subat-sayisi-sizlerle.html#sthash.YeTSF7sy.dpuf

 

 





Anahtar Kelimeler: