Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

10

OCA'14
Sefamerve Konser 2014 - Sami Yusuf Sizin İçin Geliyor.

 

   Sami Yusuf Sizlere Istanbul konseri icin kendi sesinden selam gonderdi. 1 mart  saat 20:00 da Sefamerve sponsorlugunda Istanbul Küçükçekmece Arena Mega'da Konser biletlerini satin almak icin hemen www.sefamerve.com'a tıklayınız.

    Dünyaca ünlü İngiliz sanatçı Sami Yusuf 1 Mart Cumartesi günü Arena Mega’da düzenlenecek olan özel konseriyle İstanbul’a geliyor...

İngiliz-Müslüman müzisyen bir ailede yetişmiş ve müzik hocalığını daha genç yaşlardan itibaren babası yapmıştır; ayrıcalıklı bir müzik kökenine ek olarak Dünya'nın en prestijli müzik enstitülerinden biri olan Londra'daki The Royal Academy of Music de dâhil olmak üzere birçok tanınmış besteciden müzik eğitimi almış genç bir müzisyen, 7’den 70’e değişik kültür ve milletlerden hayranı olup, sıcak ve sempatik tavırlarıyla da dinleyicilerinin beğenisini topluyor.

Sami Yusuf evrensel tınılara yer verdiği albümünü farklı dillerde seslendirmiş, bu sayede farklı kesimlere ve farklı milletlere hitap ederek çalışmalarına evrensel bir boyut kazandırmıştır. Kendine özgü tarzı, müziği, sesi ve pozitif kişiliği ile her gün yeni kitlelerin sevgisini kazanmaya devam etmektedir.

Şöhreti kıtalara uzanan dünyaca ünlü sanatçı, dini temaları ve toplumsal konuları müzik dili ile ifadelendirmesi bu anlatım biçimini kliplerle görsel öğelerle desteklemiş olması da bu başarısında etkin rol oynamıştır