Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

02

ARA'14

 

İşte Sefamerve ekibi olarak sizin için hazırladığımız bu haftaki kombinimiz. Toplamda 7 parçadan oluşan kombin hem çok şık, hem çok sıcak, hemde çok uygun. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya hemen başalayabilirsiniz. Üstelik bu fırsatlar sadece bir tık uzağınızda.

 

 

01

ARA'14

 

Hanımlar bilirler, pek çok eski eşya değerlendirilmek için bir fırsattır. Aslında Türk toplumunda geçmişten gelen bir gelenektir bu. Hiçbir şeyçöpe atılmaz, aksine daima bir silkülasyon içerisindedirler. Eski ayakkabılarınıza bir bakarsınız birgün saksı oluvermiş. İşte Sefamerve ekibi olarak bugün sizlere eski eşyalarınızı nasıl değerlendirebieceğinizin fikirlerini sunarken bir yandan da plastik şişelerle neler yapabileceğinizi göstereceğiz. Buyrun yazımıza..

29

KAS'14

 

Birbirinden güzel tuniklerin ve elbiselerin hergün yenilendiği, en beğendiğiniz ürünlerde sık sık güncelleme yapıdığı şu günlerde Sefamerve'ye bir gözatmanızda yarar var hanımlar. Kışın ağırlığını taşıyan koyu renkler, kışa rağmen cıvıl cıvıl görünen açık renkler ve çk daha fazlası www.sefamerve.com adresinde. Bu haftasonu kombinimizi buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

28

KAS'14

 

Çocuğumuzu, evimizi, arabamızı nazardan korumak için nazar boncuğu takabilir miyiz? Nazar boncuğu nazardan korur mu?
 

27

KAS'14

 

Hergün birbirinden farklı renk ve desende eşarp modelleri mi görüyorsunuz? Bu eşarpları almak için mağaza mağaza dolaşmaya üşeniyor musunuz? İşte Sefamerve sizibu yüktenkorkuyor. Türkiyenin en büyük tesettür firmalarından biri olan Sefamerve online alışverişlerde ürünü kapınıza kadar getirerek müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Bizde sizler için birbirinden şık eşarp modellerinden sadece birkaçını bir araya getirdik. Buyrun birlikte iinceleyelim.

 

 

26

KAS'14

 

Anne-babanın yüzüne şefkatle bakmak, kişiye hac sevabını kazandırır
 
Anne ve babaya şefkatle bakmak, hac sevabına vesile olur
 

25

KAS'14

 

Hanımlara yönelik tesettür kıyafetlerle sektöre hızlı bir giriş yapan Sefamerve, yapısını günden güne büyütüyor. Mobilya ve bebek kıyafetlerinden sonra şimdi bebek ayakkabılarıyla da dikkat çekiyor. Birbirinden şirin ayakkabılar tam bebeğinizin ayağına göre olacak.. Hem sıcak hem şık bir dokunuş için modellerimizi şimdi inceleyin.

 

 

24

KAS'14

 

Günden güne büyüyen ve kalitesiyle Türkiyedeki en önemli tesettür markalarından biri olan Sefamerve elbiselerine mutlaka gözatmalısınız. Özellikle elbise ve etek boylarıyla tesettürlü hanımların kurtarıcısı olan Sefamervenin birbirinden şık birkaç elbisesini sizler için biraraya getirdik.

 

 

23

KAS'14
 
 
Peygamberimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) buyuruyor:"Allah ağaçları (bitkileri) pazartesi günü yarattı." (Müslim)
 

22

KAS'14

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız iki farklı kombin toplamda 6 parçadan oluşuyor. Tercihini etekten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri buyrun birlkte inceleyelim.
 
 
 
 

21

KAS'14

Ağrı, acı, tahammülü güç ve katlanması zor hâdise ve vak'alar karşısında dişini sıkıp dayanma manalarına gelen sabır; açık-kapalı "Sabırla yardım isteyiniz."(Bakara, 2/45) "Sabredin ve sabırda yarışın"(Âl-i İmrân, 3/200) âyetlerinde ifade edildiği gibi sabrın aynını emir.. 

17

KAS'14

Sıkıntı için;

Sıkıntılı bir anımızda ne yapmamız gerektiği hakkında Peygamber Efendimiz (s.a.v.) şöyle buyurmuştur.
"Bir sıkıntı içine düştüğünüz zaman Hasbünallâh ve ni'me'l-vekîl' deyiniz."(Hadîs-i Şerîf, Kenzü 'l-Ummâl)
 
Kalpteki kötü düşünceler için;
 
Kalbe gelen bozuk düşüncelerden, dindeki şüphelerinden Allahü Teala'ya şöyle diyerek sığınmak sünnettir. 
"Amentü billahi ve resulihi hüve'l-evvelü ve'l-ahiru ve'z-zahiru ve'l-batınu vehüve bikülli şey'in alim"
 

14

KAS'14
 
Yeşil rengin dinimizde mübarek olduğu muteber kitaplarda bildirilerek, (Renklerin güzeli yeşildir) buyurulmuştur. İşte bu güzel rengi kıyafetleriyle kombinleyen Sefamerveden birkaç model..

 
 
 

13

KAS'14
 
Rabbimiz şöyle buyuruyor:
   (Ey Habibim!) Onlara Âdem’in iki oğlunun gerçek haberini oku.
Hani ikisi birer kurban takdim etmişlerdi de birinden (Hâbil’den) kabul edilmiş, diğerinden (Kâbil’den) kabul edilmemişti. (Kâbil, kıskançlığından) “Seni mutlaka öldüreceğim” dedi. (Hâbil de:) “Allah ancak takvâ sahiplerinden kabul eder” dedi. (Mâide – 27)
 

12

KAS'14

 

Tasavvufî kültürün en latif tabirlerinden biri olan (eyvâallah), çoğu kimseler tarafından yerli yersiz, gelişigüzel kullanılmasına rağmen yine de işitildiğinde veya söylenildiğinde ruhlara serinlik ve rahatlama bahşeden tılsımlı bir söz. Mânevî terbiyeyi insanî hayatta nakış nakış işleyen ve inceleyen tasavvuf, bu hassasiyeti konuşma üslûbunda da göstermiştir. 
 

10

KAS'14

 

Sefamerve Bitti Bitiyor kampanyası dahilinde kullanıcılarına birçok fırsat tanıyor. Bu fırsatları değerlendirerek sezonu siz kapatın. 19.90 TL'den başlayan fiyatlar için ürünleri mutlaka incelemelisiniz. İşte sizin için seçtiklerimiz.

 
 

08

KAS'14

Anahtar Kelimeler:

08

KAS'14

 

Tesettür denildiğinde her nedense akla ilk gelen kadınların örtünmesi oluyor. Oysa Kur'an-ı Kerimde erkeklerinde tesettüründen bahsedilmiş ve örtünmeleri emredilmiştir. Günümüzde  "Erkeğin tesettürü gözkapaklarıdır" kolaylığına kaçanların fazlalığı bu emri yok saymıyor.

07

KAS'14

 

Bugüne kadar sosyal paylaşım platformlarında epey yol katetmiş olan Sefamerve markası, birçok tesettürlü hanıma kaliteyi uygun fiyata sunarken aynı zamanda büyüme oranını da günden güne arttırıyor.

06

KAS'14
 
 
Geleneksel aile eğitiminde özellikle kız çocukları iyi bir anne ve iyi bir eş olmaya göre hazırlanır. Bu, evlilik bağlarını güçlendirici bir yaklaşımdır. Aileler bu şekilde davranarak kız çocuklarına bağımlılık eğitimi verirler.
 
Böylece babaya bağımlılıktan, eşe bağımlı olmaya doğru bir gidiş ortaya çıkar. Fakat kadın açısından bireyselleşme sıkıntısı yaşanır. Kadının devamlı 'veren', kurAllahra uyan taraf olması, evlilik bağları açısından kendine güvensiz, söz hakkı olmayan bir annenin varlığını ortaya koyar ki; bu durum çocukların eğitimine yansır.