Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

15

AĞU'15

 

 

İhsan, genel olarak iyilik ve lutufta bulunmak, bir işi en güzel şekilde yapmak, Allah'a ihlâsla kulluk etmek anlamlarında kullanılan bir terimdir.
 

 

 

13

AĞU'15

 

Yemeğe tuz ile başlanırsa beyin tarafından gönderilen bir uyarı sayesinde,midede mukus denilen sindirimi kolaylaştırıcı bir tabaka oluşturduğunu ve midenin sindirime hazırlıksız yakalanmasını önlediğini…
 

12

AĞU'15

 

 Yeni sezon etek pantolon modelleri mevsim değişikliği yaşadığımız şu günlerdeoldukça yoğun ilgi görmektedir. Tesettür giyime uygun bir çizgiye sahip olan    pantolon etek modelleri; hem etek hem de pantolonu aynı anda giymeyi seven tesettürlü hanımların en gözde parçalarından olmayı bu yaz da sürdürmekte. etek pantolonlar genci yaşlısı, tesettürlü olmayan hanımların da severek giydiği etek gibi açılma riski olmayan, pantolon gibi sıkmayan/daraltmayan konforlu ve rahat giyim ürünleridir. 
 
   

10

AĞU'15

Değerli Kardeşlerimiz,
 
Bazı kardeşlerimizden Sefamerve ile hicbir ilgisi olmayan, sefamerve.com kullanıcılarına hediye Iphone kampanyası altında siz değerli kardeslerimizi kandırmaya yönelik yasal olmayan kampanya duyuruları ve mesajlari atıldığı bilgisini aldık.
 

06

AĞU'15

 

 "Allah, sizi güçsüz olarak yaratan, sonra güçsüzlüğün ardından bir güç veren, sonra gücün ardından bir güçsüzlük ve yaşlılık verendir. O dilediğini yaratır. O hakkıyla bilendir, hakkıyla kudret sahibidir." (Rûm Sûresi, 30/54)

 

03

AĞU'15

 

Türkiye’nin en büyük tesettür alışveriş sitelerinden biri olan Sefamerve.com‘da yeni sezonda satışa sunduğu ferace modellerinde farklılıklar ve çok özel fiyat avantajı yakalamış durumda. Birbirinden farklı modele ve renge sahip feraceler siyah dışında farklı renklerde yazlık olarak üretilmiştir. İşte sizin için seçtiğimiz modellerden birkaçı..
 
 

31

TEM'15

 

Milletimizin çektiği sıkıntıların çok olduğu bu vakitte Rabbimiz askerde vatani görevini yapmakta olan, polislik mesleğini yerine getirerek vatanın birliğini ve bütünlüğünü koruyan tüm müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Zor zamanlardan geçiyoruz. Bu zamanlarda her zaman sığındığımız Rabbimize sığınarak gerek evlatlarımızı gerek abilerimizi ve gerekse babalarımızı yine O'na emanet ediyoruz.

29

TEM'15

 

Birbirinden kaliteli ürünleri uygun fiyatlara sunan Sefamerve indirime giren ürünlerini de sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Yılın 365 günü Sefmaerveyi web sitemizden takip ederek hem indirimli ürünlerimize ulaşabilir hem avantajlı kampanyalarımızdan yararlanabilirsiniz.

 

 

 

27

TEM'15
 
 
Sefamervenin birbirinden şık yeni elbise modellerini incelediniz mi? İster özel günlerinizde ister gündelik yaşamınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu modeller Sefamervede satışa sunuldu. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen web sitemizi ziyaret edebilir, dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle siparişlerinizi verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ. Sizin için derlediğimiz en yeni elbise modellerini buyrun birlikte inceleyelim.
 

26

TEM'15
 
 
Tevekkül, Allah'a teslim olmak, güvenmek, dayanmak, bağlanmak ve sığınmak anlamlarına gelmektedir.
 

22

TEM'15

 

Sefamerve ekibi olarak bu Ramazanda düzenlemiş olduğumuz "Vesile Olalım" başlıklı hediye Kuran-ı Kerim kampanyası sonuçları yine ramazan ayı içerisinde ilan edilmişti. Bloğumuzda paylaştığımız şanslı kullanıcılarımıza Kuran-ı Kerimleri bir bir ulaşmaya başladı..

20

TEM'15

 

Birbirinden şık tesettür modelleri sizlere sunmaya devam eden Sefamerve aynı zamanda bebeklerinizinde hem rahatlığını hemde şıklığını garanti ediyor. Sizde yeni doğan bebekleriniz için bile web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

16

TEM'15
 
    
 
 
 
Bayramda baklavayı kendisi hazırlamak isteyenler için kıtır kıtır ev baklavası yapımı ve püf noktaları Sefamerve.com adresinde siz takipçileri için paylaşılıyor. Afiyet olsun!

 

16

TEM'15

 

Bir ramazanı daha geride bırakmış olmanın şükrünü eda ederken Sefamerve ekibi olarak ramazanın ülkemiz ve milletimiz adına birlik, beraberlik getirmesini diliyoruz. Öncelikle Rabbimiz tuttuğumuz oruçları yalnızca susuzluk ve açlıktan ibaret olarak değil bilinçli tutulan ve Kabe’de, Mescid-i Nebevide tutulan oruçlara denk saysın inşaAllah.

11

TEM'15

 

SARAYBOSNA - Bosna’nın doğusunda bulunan Srebrenitsa, BM’nin "Korunaklı Bölge" ilan ettiği Saraybosna, Bihaç, Gorajde, Zepa ve Tuzla gibi yerlerden biriydi. Srebrenitsa’nın bu özelliğinden dolayı komşu bölgelerden de mülteci akını yaşandı ve katliam öncesinde 45 bine yakın bir nüfus Srebrenitsa’da toplandı. 
 

08

TEM'15



Avrupa’nın önde gelen e-ticaret firmaları ve e-ticaret derneklerinin üye olduğu Ecommerce Europe, Türk firmasıyla bir ilki gerçekleştirdi.
 

08

TEM'15

 

Okuduğumuz hadîs-i şerîf, Râmûzü’l-ehâdîs’in, birinci cildinin 74. sayfasından.
 
Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem Efendimiz, Hz. Ali Efendimiz’in oğlu Hz. Hüseyin Efendimiz’in, babasından rivayet ettiğine göre, Taberânî kaydetmiş, buyurmuş ki:
 

07

TEM'15

 

Peygamber Efendimiz buyuruyor : “Sizin en hayırlınız Kur’ân’ı öğrenen ve öğretendir.” (Buhârî, Fedâilu’l Kur’ân 21)
 
Bizde Sefamerve ekibi olarak bu ramazan bu hayra ortak olmak istedik. Sevdiklerinize en anlamlı hediyeyi vermek istemez misiniz? İşte size fırsat. 

 

06

TEM'15

 

Yeterli ve dengeli beslenmeyen çocuk, yeterli de büyüyemez. Büyüme boy ve ağırlık gibi ölçülebilir parametrelerdeki değişikliktir. Gelişme ise çocuğun ayına uygun biyolojik fonksiyonlarını yerine getirebilme durumudur.
 
Beslenme Neden Önemli? 
Beslenme ile büyüme arasındaki birebir ilişkiden. Bu yüzden beslenme yetersizlikleri önlenmelidir. 

 

 

 

02

TEM'15

 

Sufle. Nam-ı diğer souffle, adını duyduğunuzda dahi içinizde bir şeylerin cız edip eridiğini hissedebileceğiniz Fransız mutfağının baş tacı tatlılarındandır. 1650′ li yıllarda çırpıcının keşfedilmesi ile mutfaklarda yerini alan ve yaygınlaşan bir lezzetir sufle. Yemesi güzel, görüntüsü güzel, ama zor bir tarif. Kıvamını tutturacağınıza inanıyorsanız mutlaka denemelisiniz.