Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

26

EYL'15

 

Zilhicce ayı bu sene 15 Eylül 2015 salı günü başlamaktadır. Hicri 1 Zilhicce 1436
 
“Allâhü Teâlâ’ya -içinde kendisine ibadet olunan- en sevimli günler Zilhicce’nin (ilk) on günüdür. Her bir gününün orucu bir senelik oruca, her gecesinin ihyası da Kadir Gecesi’ni (ibâdetle) ihya etmeye denktir.” (Hadîs-i Şerîf, Sünen-i Tirmizî)

24

EYL'15

 

Hz. Aişe (radıyallahu anhâ) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Hiç bir kul, kurban günü, Allah indinde kan akıtmaktan daha sevimli bir iş yapamaz. Zîra, kesilen hayvan, kıyamet günü boynuzlarıyla, kıllarıyla, sınnaklarıyla gelecektir. Hayvanın kanı yere düşmezden önce Allah indinde yüce bir mevkiye ulaşır. Öyle ise, onu gönül hoşluğu ile ifâ edin."
 

23

EYL'15

 

Yaklaşan kurban bayramı ile birlikte sıklıkla sorulan sorular gündeme gelmeye başladı. Bizde Sefamerve ekibi olarak bilinmeyenleri ve sık sorulan soruları bir araya topladık. Sizinde merak ettiğiniz sorular varsa, devamı konumuzda..

22

EYL'15

 

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
 
(Kıyamette bana en yakın olan, en çok salevat getirendir.)[Tirmizi]
 

20

EYL'15

 

Mürdüm, zenginliği, asalet, lüks ve ihtişamı çağrıştıran bir renktir. Özellikle açık tonları rahatlatıcıdır. Hayal gücünü arttırarak ilham verir. Konsantrasyonu arttırır.
 

17

EYL'15

 

Mevsimler arası geçiş döneminin en tatlı meyvesi armut, tadıyla, vitaminiyle sofralarımızda yer alıyor. Armut ile hazırlayacağınız bu tariflerle yepyeni bir mevsime şeker tadında bir geçiş yapın. 
 

 

 

 

16

EYL'15

 

Türkiyenin en büyük tesettür firmalarından biri olan Sefamerve en uygun tesettür kıyafetleriyle web sitemizde satışa devam ediyor.

15

EYL'15

 

Ne hayatındaki tercihlerinden vazgeçti ne de basketbol sevdasından... Indira Kaljo

Birincilikle tamamladığı müsabakaları ve aldığı madalyaları yumruğunun hakkıyla kazandı... İslam Eslem Tezcan

13

EYL'15

 

Tesadüf kelimesini sevmez müslümanlar, onun yerine tevafuk kelimesini kullanmayı tercih ederler. Çünkü ne yaradılışta, ne de dünyanın çekilip çevrilişinde kör bir tesadüf yoktur..
—  İsmet Özel
 

11

EYL'15



 

Yazın gelmesiyle birlikte düğün, nişan sezonuda açıldı. Sizde özel günlerinizde şık olmak için mağaza mağaza gezmekten sıkıldıysanız Sefamerve ürünleri tek tıkla kapınıza getiriyor. Birbirinden güzel modelleri incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. İşte sizler için seçtiğimiz en yeni elbise modelleri..

10

EYL'15

 

Cenab-ı Hak Kur’an-ı Kerim’inde “İnsanlar imtihandan geçirilmeden sadece iman ettik demeleriyle bırakılıvereceklerini mi sanıyorlar?” (Ankebut, 2) ayetiyle bizleri uyarıyor. İmtihanın şeklini ise, tıpkı geçmiş ümmetleri “bazen nimetlerle, bazen musibetlerle imtihana çektiği” (Araf, 168) gibi, “Sizi bir imtihan olarak iyilikle de kötülükle de deneyeceğiz.” (Enbiya, 35) buyurarak haber veriyor. 

04

EYL'15

Gerçekten İbrahim, hak dine yönelen, Allah’a itaat üzere bulunan, tek başına bir ümmet idi”(nahl) İbrahim (as) dunyaya gozlerini actığında hanesiyle  imtihanda idi, itaatinden dönmedi. Hakkı hakikatı soylemekten, aramaktan vazgecmedi. Kavmiyle imtihanda idi itaatinden dönmedi. 

 

 

01

EYL'15

 

Hafif, leziz ve şık bir tarif . Dondurma seviyor ve yeni bir tarif arıyorsanız. Fazla vaktiniz yoksa ve pratik bir şeyler yapmak istiyorsanız. Bu tarifi mutlaka denemelisiniz.
 

31

AĞU'15

 

Mezuniyet törenlerinin yaklaştığı bu zamanlarda, tesettürlü hanımlar abiye arayışlarına başladılar. Hem farklı hem şık olmak isteyen hanımlar, online alışveriş fırsatını sizlere sunan Sefaemerve'nin abiye modellerini mutlaka incelemelisiniz. Birbirinden şık modellerde renk seçenekleri ile mağaza mağaza gezme yükünden kurtulabilir, kıyafetinizi dilediğiniz ayakkabı ve çanta ile de kombinleyebilirsiniz. İşte bu hafta sizler için derlediğimiz abiye modellerimiz.

 

 

28

AĞU'15

 

Her sabah hesabınıza 86.400 TL para yatırıldığını düşünün.Gün boyu istediğiniz kadar parayı harcamakta ve harcamamakta serbestsiniz.Parayı istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.Ama oyunun  tek bir şartı var : harcamayı başaramadığınız meblağ ertesi güne devretmez,akşam hesabınızdan geri çekilir ve bu paranın hiçbir bölümünü ne sebeple olursa olsun saklayamazsınız.

 

 

26

AĞU'15

 

Birbirinden güzel kıyafetleri tek tıkla evinize getiren Sefamerve artık Fırsat bölümleriyle cebinize de hitap ediyor. 14.90 TL'den başlayan fiyatlarla sizde hemen Sefamerveyi ziyaret edebilir, yurtiçinde kapıda ödeme seçeneğinden yararlanabilirisniz.

 

 

24

AĞU'15

 

Birbirinden şık tesettür modelleri sizlere sunmaya devam eden Sefamerve aynı zamanda bebeklerinizinde hem rahatlığını hemde şıklığını garanti ediyor. Sizde yeni doğan bebekleriniz için bile web sitemizi ziyaret edebilir hem kendi alışerişinizi hem de bebeğinizin alışverişini yapabilirsiniz. Keyifli alışverişler..

21

AĞU'15

 

Sefamervenin birbirinden şık yeni elbise modellerini incelediniz mi? İster özel günlerinizde ister gündelik yaşamınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu modeller Sefamervede satışa sunuldu. Üstelik artık bebek bekleyen annelerimiz içinde hem elbise hemde tunik üretimine başladık. Her zevke hiytap eden modelleri web sitemizden inceleyebilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz birkaç model..

 

 

19

AĞU'15

 

Yalan nedir?
 
Yalan, kişinin gerçeği saklayıp, bildiğinin aksini söylemesidir. Yalan, çok çirkin bir huydur. Dinimiz İslam yalanı haram kılmış ve şiddetle yasaklamıştır.
Yalan’ın en büyük kötülüğü; insanı, Allah(cc)’ın rızasından uzaklaştırıp cehenneme götürmesidir. Ayrıca yalan, insanları birbirine düşürür, güven duygusunu yok eder, toplum içinde karışıklıklara sebep olur; dostlukları yıkar,yerine düşmanlık tohumları eker.

18

AĞU'15

 

Yaza uygun salaş tunik modelleri en yeni tunikler kategorisinde yerini aldı. Hem rahatlığı hemde şıklığı dolayısıyla özellikle genç kızların tercih ettiği tunik modelleri birbirinden güzel renk ve desenleriyle Sefamervede görücüye çıktı.