Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

07

KAS'15

 

”Bu dünyada neyi çok istersen, o senin imtihanındır. ” diyor  Mevlana..
İmtihan..
Kanayan,sarılan,tekrar kanayan bir yara.. Bir acıyla bir kez mi sınanır insan.. Hayatı, dünyayı, görevlerini ve Mevlayı unuturcasına birine aşık olmak imtihanın en ağırına maruz kalmak için en ideal sebeplerden biri.Bağlanmak hep ayrılık getiriyor genelde.

06

KAS'15

 

Birbirinden iddialı ve şık kombinleri biraraya getiren Sefamerve kışlık ürünerini satışa çıkardı. Hem cebinize hem gözünüze hitap etsin istiyorsanız bu kombinleri mutlaka incelemelisiniz. Üstelik bugüne özel yurtiçi ve avrupa 1.bölge siparişlerinde kargo bizde. İşte sizin için seçtiğimiz birbirinden güzel kombinlerden birkaçı..

05

KAS'15

 

Hiç ruhunuzun bunaldığı, sanki canınız bedeninizden çıksa rahatlayacakmışsınız gibi hissettiğiniz oldu mu? 
 
Durup dururken, hiç bir sebep yokken, yada üzülmenizi gerektirecek hiç bir sorununuz olmadığı halde derin bir hüzün duydunuz mu? Sanki o anda bütün dünya gözünüzden silinir, her şey anlamını yitirir.. O anda ölmek bile o duyguyu yasamaktan daha sevimli gelir gözünüze. Kendinizi öyle

03

KAS'15
 
 
Güneşe çevirebileceği kadar gezegen, ağaca kaldırabileceği kadar dal, insana taşıyabileceği sayıda el takılmış. Devenin yükü ayrı, karıncanınki ayrı. Balığa uçmayı, aslana yüzmeyi teklif etmemiş.
 

02

KAS'15

 

Açıkça kitaplarda “Kalp kırmak Kabe’yi yıkmak gibidir” manasına gelen bir hadis rivayetine rastlanmamıştır. Ancak, bu ifadenin doğru olduğunu gösteren rivayetler vardır:
 
Bir hadis rivayetine göre, Peygamberimiz (a.s.m) Kâbe’ye bakarken şeyle demiştir:
“Kuşkusuz Allah seni çok şerefli, çok mükerrem/ hürmetli, çok azametli kılmıştır; fakat mümin senden daha hürmetli/daha saygı değerdir.”(İbn Mace, Fiten,2; Mecmau’z-zevaid, 1/81). 
 

30

EKİ'15

 

Sizi mutsuz eden büyük bir derdiniz mi var?
 
Ulaşmak istediğiniz muhteşem bir idealin peşine mi düştünüz?
 
Huzursuzluk, ailenizin ayrılmaz bir parçası mı oldu?
 
Birisi kalbinizi mi kırdı?

28

EKİ'15

 

Bir erkek için, duygusal yönden alacağı hiçbir ödül, çocuklarını doğdukları andan, bağımsız yaşayabilecekleri çağa gelinceye kadar gereğince yetiştirebilmek kadar doyurucu olamaz.
 

27

EKİ'15

 

Ezan, kelime anlamım olarak bildirmek, duyurmak, çağrıda bulunmak, ilan etmek anlamlarında kullanılır. Ezan, dini bir terim olarak, İslam dininde namaz vaktinin geldiğini insanlara bildirmek için belli sözlerle yapılan çağrıya verilen isimdir.

26

EKİ'15


 

Erken gebeliğin normal belirtisi olan aşerme normal gıda maddelerinin dışında başka maddelere karşı da gelişebilir. Bunlar toprak, kil, kiremit tozu, limontuzu, nişasta, un, kabartma tozu gibi maddeler olabilir. Bu isteklere bulantı ve kusma eşlik edebilir. Gebelikte bir besin maddesini yeme ihtiyacı hisseden ya da besin dışında bir maddeyi yeme ihtiyacı hisseden kadınların bu durumu doktoruna bildirmesi gerekir. Bu durum beslenme bozukluğunun ya da kansızlığın belirtisi olabilir.
 

23

EKİ'15

 

Muharrem ayı ve aşure günü, Hıristiyan ve Yahudiler tarafından da kutsal sayılırdı. Nitekim Peygamberimiz Medine’ye hicret ettikten sonra orada yaşayan Yahudilerin oruçlu olduklarını öğrendi. Bunun ne orucu olduğunu sordu. Yahudiler, “Bugün Allah’ın Musa’yı düşmanlarından kurtardığı, Firavun’u boğdurduğu gün. Hz. Musa, şükür olarak bugün oruç tutmuştur.” dediler. Bunun üzerine Peygamberimiz de, “Biz, Musa’nın sünnetini ihyaya sizden daha çok yakın ve hak sahibiyiz.” buyurdu

21

EKİ'15



 

Cildimiz, yaşayan, nefes alan, kimi zaman matlaşan ve ışıltısını yitiren; kimi zaman da canlanan ve tazelenen, bazen yorulan ve yıpranan ve tekrar kendini yenileyen bir organizmadır.  Bu hassas örtü, zaman zaman, gözeneklerinin içinin ölü cilt hücreleri ve cildin ürettiği yağla dolması sonucu tıkanır.  Siyah nokta oluşumu işte böyle başlar. 
 



 

20

EKİ'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız kombin toplamda 3 parçadan oluşuyor. Tercihini tunikten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri web sitemizde rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik fiyatları da gayet uygun. Bu haftaki kombinimizi buyrun birlkte inceleyelim.
 

19

EKİ'15

Birbirinden şık tesettür kıyafetleri tek tıkla kapınıza kadar getiren Türkiye'ni en büyük online tesettür firmalarından biri olan Sefamerve şimdi de nevresim takımlarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde çocuk bölümüne de el atan firmamız yakın zamanda göz dolduran nevresim takımlarını satışa açtı. İşte sizler için seçtğimiz nevresim takımlarımız.

16

EKİ'15

 

“Çocuğuma bir türlü yemek yediremiyorum”, “Saatlerce yemek vermesem, umurunda bile olmuyor”… Bu tür yakınmaları sıkça duyuyoruz, çünkü hemen her annenin sorunu aynı; iştahsız çocuklar!

14

EKİ'15

 

Gebelik döneminde dikkat edilmesi gereken çok çeşitli konular vardır. Çünkü gebelik anne için her açıdan yeni ve farklı bir dönem olmanın yanısıra ayrıca annenin her hareketinde karnındaki bebeği de düşünmesi gereken bir dönemdir. Bu konuda hamilelerin dikkat etmesi gerken çeşitli konulardan bahsedilmiştir, bahsedilen her konunun sonundaki  işaretini tıklayarak o konuda daha detaylı bilgilere ulaşabilirisiniz.
 

13

EKİ'15

 

Yediğiniz besinlerle daha parlak, güçlü ve canlı saçlara sahip olabilirsiniz.
Yedikleriniz doğrudan saç derinizi ve folikülleri etkiler. Protein, beta karoten, folat, biotin ve omega 3 içeren besinler tüketin. Farklılık için bir kaç ay geçmesi gerektiğini unutmayın.

12

EKİ'15

 

Çinko minerali eksikliğinin, grip ve soğuk algınlığı başta olmak üzere birçok enfeksiyon hastalığında iyileşme sürecini geciktirdiği bildirildi.

09

EKİ'15

 

Sünnet, Hz. Peygamber'in devamlı olarak yaptığı ve bir mazeret olmaksızın terketmediği şeydir.
 
Hz. Peygamber'in farz ve vacip olmayarak yaptığı ve bize emrettiği ibadetlerdir.
 

08

EKİ'15

Günde iki fincan kahvenin kolon kanseri riskini, kalın bağırsak kanseri riskini yüzde 25, safra kesesinde taş riskini yüze 45 azalttığını gösteriyor.
Kahvenin içerdiği kafein maddesi, sinir sistemini uyarıp zihinsel aktiviteyi güçlendirir. 

 

 

07

EKİ'15

 

Hemen hemen her yaş grubunda bazen genetik bazense çevresel faktörlerin sebep olduğu göz altı morlukları ve göz altı torbaları sizin için de bir sorunsa işte birkaç ufak tüyo..